Băneasa Shopping City prezintă „The Fashion Experiment” și te invită să profiți de reducerile de iarnă

Atunci când vorbim de fashion, sigur v-ați întrebat cum este influențată percepția celor din jur în funcție de stilul vestimentar. În perioada reducerilor de iarnă din lunile ianuarie și februarie, Băneasa Shopping City își provoacă clienții să experimenteze cât mai multe stiluri și moduri de a-și combina piesele vestimentare.

Pentru a valida preferințele publicului, Băneasa Shopping City lansează „The Fashion Experiment – https://www.youtube.com/watch?v=vQyQxizyDug&t=3s ,  un experiment Social Media.

Centrul comercial a ales două personaje reale – un bărbat și o femeie, care nu au mai avut niciodată conturi pe platforma Instagram. Pentru fiecare dintre ei au fost create câte două profiluri aproape identice. Fotografiile au fost realizate din aceleași unghiuri, în aceleași locații, singura diferență fiind ținutele vestimentare purtate de personaje. Fotografiile au fost distribuite sub aceleași hashtag-uri despre modă și stil.

În total, au rezultat peste 742 de fotografii pe parcursul a 30 de zile, iar modelele au îmbrăcat aproximativ 80 de ținute diferite. Timp de o lună, publicul le-a urmarit evoluția și și-a arătat preferințele prin numarul de like-uri, numărul de follow-eri și commenturi.

Rezultatele au arătat că profilurile persoanelor care au experimentat cu ținutele lor și au ieșit din zona de confort, au obținut dublul numărului de followeri și au fost apreciate cu aproape 50% în plus față  de cele care reflectă un stil constant.

Mai multe imagini din spatele experimentului pot fi accesate pe conturile personajelor:

https://www.instagram.com/ana_llexa/

https://www.instagram.com/alexaa_iulia/

https://www.instagram.com/ioandaavid/

https://www.instagram.com/adavid_alx/

 

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piaţa românească de fashion şi entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorinţe în materie de shopping, de la cele de renume internaţional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din România echipat cu tehnologia revoluţionară Dolby Atmos în sala Grand Ultra, care oferă cinefililor săi cele mai înalte standarde video şi audio, servicii de gaming și entertainment, activități și evenimente dedicate copiilor, la care se adaugă o categorie specială de evenimente culturale (producţii proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii). Toate aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.