Erudio continuă înscrierile pentru programele din primăvară 2018

Erudio derulează programe integrate de leadership prin educație umanistă cu teme preluate din filosofie, antropologie, istorie, etică, psihologie, arta scrisului și artele spectacolului, prin care ești provocat să te redefinești ca om și ca lider. Programele noastre propun soluții creative pentru provocările cărora liderii din diferite domenii sunt nevoiți să le facă față.

  • Erisma – Leadership Creativ se adresează tuturor celor care vor să conducă prin exemplul propriu și prin alinierea oamenilor, din convingere, la o viziune împărtășită. Pentru noi leadershipul înseamnă să ne punem în armonie interioritatea cu ceea ce arătăm în exterior – prin discurs și acțiuni – pentru însuflețirea și atragerea celorlalți către un scop comun. În programul Erisma – Leadership creativ – afli cum îi inspiri pe cei din jur prin propriile valori și cu cuvintele tale.

Următoarea serie începe în 24 martie. Mai multe detalii, aici.

  • Emeritus – Conducerea prin Valori se adresează liderilor din România, antreprenori sau angajați, care vor să înțeleagă încă și mai multe despre valorile esențiale ale conducătorilor, despre substraturile esențiale ale naturii umane și ale felului în care ea ajută sau inhibă capacitatea noastră de a excela împreună. Emeritus – Conducerea prin Valori – este singurul program de filosofie a conducerii din România. Timp de 10 zile reflectăm asupra principalelor teme de impact pentru conducători, precum: Curajul, Puterea, Smerenia, Etica, Înțelepciunea sau Conducerea interculturală. Îți creezi o proprie filosofie de leadership centrată pe Valori și înțelegi în ce raport trebuie să te situezi față de ele.

Următoarea serie începe în 3 martie. Mai multe detalii, aici.

Profesori în programele Erudio sunt: Horia-Roman Patapievici, Andrei Pleșu, Ioana Pârvulescu, Vintilă Mihăilescu, Emil Hurezeanu, Mircea Dumitru, Adrian Titieni, Vasile Morar, Liviu Papadima, Mugur Ciumăgeanu, Adrian Stanciu, Mihaela Gînju și Michael Metzeltin, Prof. Emerit dr. al Universității din Viena, Academician al Academiei Austriece de științe.

 

Înființată în 2005 Erudio-Expresia Educației este prima companie din România care a creat programe integrate de leadership prin filosofie, istorie, literatură, antropologie, psihologie și teatru.

Programele ERUDIO se adresează liderilor români din mediul de afaceri și ONG, iar în centrul lor se află Valorile, Autenticitatea și Autocunoașterea. În cei 12 ani de activitate au absolvit programele ERUDIO peste 500 de lideri români – CEO, directori, antreprenori și bursieri. Misiunea ERUDIO este să ofere programe de educație umanistă adresate liderilor care își doresc să fie mai buni pentru ei ca oameni, pentru organizațiile pe care le conduc și pentru societate, în ansamblul ei.