Biz a lansat Digital Report 2018

La Social Media Summit București, echipa Biz a a lansat Digital Report 2018. Ajuns la a doua ediție, raportul prezintă o radiografie complexă a industriei de digital din România, cu analize despre tendințele și evoluțiile pieței de digital si opinii ale specialiștilor.

Cele mai asteptate sunt listele cu informații la zi despre principalele agenții de digital din piață și listele cu cele mai relevante nume din blogosfera românească, clasificate în funcție de domeniile pe care le acoperă. Editia din acest an prezninta si topul  celor mai urmăriți vloggeri și instagrammeri, precum și o analiză despre cei mai influenți bloggeri și vloggeri, clasament condus de Cabral Ibacka și Cristian Manafu în categoria blogging și de Matei Dima (BRomania) în categoria vlogging.

Ce cuprinde Digital Report?

Analiză: Transformarea lumii digitale

La ce să ne așteptăm de la digital marketing în 2018?

Trenduri strategice în tehnologie  și decizii de business în 2018

GDPR în era digitală

Profilurile a peste 30 de agenții digitale (informații despre servicii oferite, echipă, management, acționariat, portofoliu de clienții, campanii dezvoltate, premii)

Campionii blogosferei: Cine sunt cei mai influenți bloggeri?

Campiopnii vlogosferei: Cine sunt cei mai influenți vloggeri?

Top 50 vloggeri români

Blogosfera din România: bloguri generaliste, bloguri de fashion & beauty, bloguri culinare, bloguri de tehnologie, bloguri de turism, bloguri despre relații de cuplu, bloguri de sport și stil de viață sănătos, bloguri de design, bloguri de cinema, bloguri de cultură, bloguri de lifestyle.

Top 30 conturi de Instagram

***

Digital Report 2018 este un proiect Biz Agency, realizat cu sprijinul Zelist Monitor și Screen Native. Poate fi comandat atât în format tipărit, cât și sub forma unui pdf online aici: http://www.revistabiz.ro/smsbucuresti2018/digital-report/