Raben Logistics pornește la drum cu Golin

Golin a fost selectată agenția de PR locală a Raben Group, unul dintre cei mai mari operatori de transporturi și logistică din Europa, după câștigarea unui pitch organizat de companie. Astfel, începând cu 2018, Golin coordonează comunicarea corporate și social media a subsidiarei Raben Logistics România.

„Raben a înregistrat o creștere constantă de când a intrat pe piața din România în 2016, iar acum dorim să ne mărim vizibilitatea în ceea ce privește prezența noastră locală puternică și serviciile de înaltă calitate pe care le oferim clienților. De aceea am căutat la nivel local un partener de PR, iar Golin ne-a convins că are expertiza, echipa, gândirea strategică și ideile relevante pentru a ne ajuta să ne evidențiem ca partener de încredere în transporturi și logistică, precum și ca angajator dezirabil în această piață”, spune Valentin Storoj, Managing Director, Raben Logistics România.

„România are o industrie de logistică și transporturi competitivă, cu mult potențial, dar și provocări în egală măsură. În acest context, o comunicare strategică și deschisă poate fi un factor de succes important, sprijinind compania să se remarce pe piață și susținându-i obiectivele de business. Suntem bucuroși pentru această oportunitate de a ne pune în aplicare expertiza extinsă în comunicare corporate și social media pentru Raben și așteptăm cu încredere să generăm împreună o comunicare cu rezultate relevante și de impact”, adaugă Irina Roncea, Deputy Managing Director, Golin.

Raben Group are o experiență semnificativă de peste 85 de ani în transporturi și logistică, operând în acest moment sucursale în 12 state europene. În România, compania este prezentă din 2016, livrând servicii de calitate concentrate pe transport în regim de grupaj, domestic și internațional. Raben Logistics România operează în total 5.400 de metri pătrați în patru locații: București, Sibiu, Cluj și Arad.

Echipa Golin pentru Raben Logistics este formată din Andrada Busuioc (Executive Director, Corporate Division), Oana Cojocaru (Senior Media Manager), Alexandra Popa (Senior Media Associate), Roxana Ionescu (Senior Digital Manager), Florina Ciuchiță (Digital Associate).