logo-IAA_30-1

URSUS lansează noua bere URSUS RETRO care readuce distracția legendară de altădată

URSUS RETRO este o bere „cu gust ca atunci, dar ideală pentru acum”, care te duce cu gândul la vremurile petrecerilor în stil analogic, când distracția era cu adevărat legendară pentru că se trăia pe viu, iar prietenii se întâlneau mai des la un chef în sufragerie sau la o ieșire la bere decât pe chat.

URSUS RETRO este dovada că app-ul perfect pentru a te distra în compania prietenilor a fost lansat cu mult înaintea smartphone-ului și se numeste „ieșitul la bere”.

Ambalajul completează imaginea „retro” prin sticla de tip Euro, forma clasică a sticlei de bere din perioada anilor ‘90, care îmbinată cu simbolistica URSUS reprezentată prin ursul carpatin, întregesc povestea autentică a URSUS Retro.

“URSUS RETRO completează frumos portofoliul mărcii URSUS, continuând seria de inovații cu care ne-am obișnuit prietenii  în ultimii ani. URSUS Retro vine să răspundă nevoii de diversificare a iubitorilor de URSUS, cu o bere nepasteurizată, cu gust bogat și o poveste autentică, inspirată din anii în care distracția se trăia pe viu. Este berea care trebuie întâlnită în persoană, la fel ca un prieten bun“ – a declarat Victor Teioșanu, Premium Brands Director.

Produsă după o rețetă proprie, URSUS RETRO este o bere blondă nepasteurizată fabricată din ingrediente naturale de cea mai bună calitate și la cele mai înalte standarde. Cu o rețeta 100% malț și drojdie de tip Lager, URSUS RETRO este o bere bine fermentată, ceea ce o face ușor de băut și răcoritoare. Gustul este corpolent, combinând amăreala distrinctivă a hameiului, caracteristică URSUS, cu notele ușor dulci de cereale.

Noul sortiment va fi disponibil începând cu 26 martie 2018 în lanțurile de comerț modern și tradițional din toată țara, în mai multe variante de ambalaj: sticlă returnabilă de 500 ml, sticlă nereturnabilă de 500 ml, doză de 500 ml, pachet de 6 doze și draught.

Campania pentru lansarea URSUS RETRO, dezvoltată sub conceptul “Distracția legendară revine cu Ursus Retro!”, include un spot TV, comunicare online și în Social Media, precum și promovare la raft într-un stil retro inovator și se va derula în perioada 29 martie 2018 – 15 iunie 2018.

***

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Redd’s, Stejar, Azuga, Pilsner Urquell și St. Stefanus. Pentru mai multe informații despre Ursus Breweries și programele sale, vă rugăm să vizitați: www.ursus-breweries.ro și www.desprealcool.ro.

Asahi Group Holdings este o afacere globală, cu operaţiuni în peste 100 de ţări din întreaga lume, în domenii precum producţia de bere, a băuturilor alcoolice, a băuturilor răcoritoare şi a produselor alimentare. În industria berii, Asahi deţine un portofoliu diversificat, care include mărcile simbol Asahi Super Dry, Peroni Nastro Azzurro şi Grolsch. În 31 martie 2017, Asahi Group Holdings Ltd. a finalizat achiziția fostelor operaţiuni de afaceri și mărci deţinute de SABMiller în Europa Centrală și de Est – care include afacerile din Republica Cehă, Republica Slovacă, Polonia, Ungaria și România și alte active conexe, inclusiv operaţiunile de export din Europa şi Coreea de Sud. Începând cu data de 1 aprilie 2017, noua companie funcţioneaza  sub numele de Asahi Breweries Europe Group (ABEG).