Enel a lansat prima sa campanie nationala in Romania cu premii constand in produse electrocasnice

Enel a lansat în luna martie prima sa campanie națională în România, oferind clienților care aleg orice serviciu de furnizare de electricitate sau gaze naturale pe piața concurențială de la companiile Enel Energie și Enel Energie Muntenia posibilitatea de a câștiga prin tragere la sorți 100 de premii (pachet aragaz plus frigider).

„Liberalizarea pieței energiei electrice din România a schimbat regulile jocului: consumatorul are puterea să aleagă furnizorul în funcție de nevoile sale. De aceea, ascultăm permanent ceea ce ne spun clienții noștri și adaptăm oferta conform cu ceea ce își doresc. Am lansat prima noastră campanie promoțională cu premii în parteneriat cu unul dintre cele mai cunoscute și apreciate branduri românești de produse electrocasnice, întrucât suntem consecvenți strategiei noastre de a fi nu numai un furnizor integrat de utilități, ci și de a oferi produse și servicii complementare, cu valoare adăugată. Ultimul an ne-a confirmat faptul că a pune nevoile consumatorului pe primul loc este strategia câștigătoare, întrucât suntem prima alegere a clienților de energie electrică pe piața concurențială. Dorim să facem cunoscut la nivel național portofoliul variat de servicii oferite pe piața liberă de companiile Enel Energie și Enel Energie Muntenia, dezvoltate pentru a răspunde nevoilor diverse ale clienților de a folosi energia în orice fel doresc”, a declarat Eleodor Ghenoiu, Head of Advertising & Brand Activation Enel România.

Campania „Energie cu ceva în plus”, construită împreună cu Publicis România, se desfășoară în perioada 15 martie – 13 aprilie, la nivel național, având ca medii TV, Radio, OOH și online. De asemenea, campania se derulează și în rețeaua de 30 de magazine și parteneri Enel.

„Intrăm cu bucurie în al treilea an al colaborării noastre cu Enel, liderul pieței libere de furnizare de energie electrică din România. Parteneriatul Publicis – Enel se desfășoară pe fundalul celei mai efervescente perioade a pieței de energie electrică, în plină schimbare datorată liberalizării. Suntem fericiți si onorați să fim alături de Enel în această misiune și să marcăm numeroase premiere în istoria companiei Enel: prima campanie comercială de pe piața de energie, prima ofertă integrată de energie electrică și gaz, iar acum prima campanie națională cu premii pentru clienți.”, a completat Cătălin Albu, Client Service Director Publicis România.

Promoția este valabilă pentru clienții de tip rezidențial pe piața concurențială și este disponibilă la achiziționarea oricărui produs de electricitate sau gaz. Regulamentul este disponibil pe www.enel.ro

Echipa Enel România implicată în proiect a fost alcătuită din Oana Gherasim – Head of Communications, Eleodor Ghenoiu – Head of Advertising & Brand Activation, Ioana Știrbulescu – ATL Coordinator, Ionuț Duna – Marketing Manager, Simona Muntean – Product Manager, Diana Guteniuc – Digital Specialist, Cătălina Vulpe – Marketing Specialist, iar din echipa Publicis au făcut parte: Irina Guțan – Copywriter, Bogdan Moraru – Art Director, Cristina Ionescu – Account Manager, Loredana Viga – Digital Account Manager, Dragoș Eustafievici – Media Account Director.

Produsele Enel sunt configurate pentru a îndeplini cerinţele consumatorilor care doresc o interacţiune mai simplă cu furnizorul de energie. Pentru a facilita interacţiunea cu clienţii, abonamentele Enel sunt disponibile în orice moment, din orice punct din România, iar clienţii pot derula online toate operaţiunile, de la încheierea contractului până la facturare, pe site-ul www.enel.ro.

Compania s-a concentrat şi asupra zonei serviciilor cu valoare adăugată, având oferte speciale ca Enel Asistenţă, Enel Asistenţă+ pentru electricitate şi Enel Asistenţă Gaz şi Enel Asistenţă Gaz+ pentru gaze naturale. Clienţii beneficiază astfel de pachete de asistenţă tehnică pentru instalaţiile interioare de utilizare a gazelor şi electricităţii, reparaţii de lăcătuşerie, reparaţii ale instalaţiilor de încălzire a apei, verificare tehnică a instalaţiei de gaz, intervenţii de urgenţă la instalaţia de gaz şi centrala termică, rapid şi eficient, 24 de ore pe zi, printr-o reţea de firme specializate, administrată de compania Europ Assistance.

***

Enel este o companie energetică multinațională, jucând un rol important pe piețele globale de electricitate, gaze naturale și energii din surse regenerabile. Grupul Enel activează în peste 30 de țări de pe cinci continente și are o capacitate instalată netă de producție de energie de circa 86 GW. Enel distribuie electricitate și gaze naturale printr-o rețea de peste 2 milioane km, are peste 65 de milioane de clienți casnici și companii în toată lumea, care reprezintă cea mai mare bază de clienți comparativ cu firmele europene din domeniu. Enel este cea mai mare companie integrată de utilități din Europa după capitalizarea de piață și una dintre primele companii de electricitate de pe continent în ceea ce privește capacitatea instalată și EBITDA raportat.

Prezent pe piața din România încă din 2005, Enel este, în acest moment, unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, dar și al producției de energie electrică din surse regenerabile.