Bucatar dupa ureche – primul show video marca Lidl Romania

Pentru prima dată într-o bucătărie, nu gustul, ci auzul este ingredientul-cheie pentru un preparat delicios. Aceasta este noua provocare pe care Lidl România a lansat-o pasionaților de gătit.

Totul se întâmplă în cadrul primului show video marca Lidl: Bucătar după ureche. În fiecare episod, Chef Florin Dumitrescu, Andrei Aradits și invitații lor speciali demonstrează că oricine poate găti rețete aparent sofisticate, dacă acestea sunt traduse simplu.

Bucătar după ureche este un altfel de show culinar, prin care Lidl aduce din nou distracția în bucătărie. În cadrul fiecărui episod online, Chef Florin Dumitrescu gătește o rețetă într-o bucătărie complet utilată, însă înjumătățită de un paravan sub formă de ureche. Într-o parte se află Chef-ul, care nu are voie să spună cum se gătește preparatul, iar în cealaltă parte invitatul special, ajutat de Andrei Aradits. Acesta oferă indicații pentru ca, în final, cele 2 preparate rezultate să fie similare. Primul invitat care a acceptat provocarea Lidl este Cosmin Nedelcu, sau Micutzu, așa cum este cunoscut de public.

Episoadele au o frecvență lunară și vor fi disponibile atât pe canalul de YouTube Lidl România, cât și pe platforma online surprize.lidl.ro/bucatardupaureche, împreună cu rețetele propuse de Chef Florin Dumitrescu.

Noua campanie Lidl beneficiază de comunicare în PR & social media și digital.