Ultima zi de înscrieri la Digital Divas by AVON, cea mai mare competiție ce premiază comunitatea online de beauty & fashion

Digital Divas by AVON, cea mai mare competiție online ce premiază bloggerițele de beauty & fashion din România, aflată la a șaptea ediție, și singura în care și publicul larg votează, anunță ultima zi de înscriere a nominalizărilor.

Înscrierile se fac pe http://www.2018.digitaldivas.ropână pe 27 martie 2018 inclusiv, prin nominalizarea canalului online preferat sau prin auto-nominalizare și pot fi propuse bloguri, website-uri, canale de YouTube, conturi de Instagram, conform categoriilor:

 • Young Divas in Fashion Blogging
 • Young Divas in Beauty Blogging
 • Most Active Fashion Blogger
 • Most Active Beauty Blogger
 • Best Women Websites
 • Best Newcomer on YouTube in Fashion & Beauty
 • Best YouTube Channel for Fashion & Beauty
 • Best Fashion Instagram Account
 • Best Beauty Instagram Account
 • Best Fashion Blogger
 • Best Beauty Blogger
 • People’s Choice Award

Nominalizările vor fi publicate pe website-ul Digital Divas by AVON după încheierea procesului de selecție a propunerilor înscrise, conform criteriilor afișate.

Ulterior, începând cu 29 martie 2018 și până pe 12 aprilie va avea loc etapa de vot online din partea publicului larg și a juriului specializat, în baza criteriilor anunțate pentru fiecare categorie.

Procesul de jurizare va implica specialiști din domeniul digital și fashion & beauty, dar și publicul larg, fiind singura competiție de acest gen din România care invită și cititorii să voteze.

Mai multe detalii despre regulamentul competiției sunt disponibile pe site-ul http://www.2018.digitaldivas.ro.

Gala de premiere Digital Divas by AVON va avea loc pe 24 aprilie 2018 la Palatul Bragadiru, București. Pe lângă premiile pentru categoriile de concurs, organizatorii vor oferi și distincții speciale, precum ,,Best Brand Endorser” și ,,AVON Award for Social Causes” pentru femeile care au desfășurat campanii cu impact deosebit în comunitatea locală.

În deschiderea Galei, evenimentul va cuprinde și o sesiune de conferințe, organizată din dorința de a oferi inspirație comunității online de fashion & beauty, dar și sprijin în dezvoltare, aducând sub lumina reflectoarelor povești de succes, idei proaspete și vorbitori cu experientă, într-o ocazie unică de a întâlni cele mai importante nume din fashion & beauty.

Gala anuală Digital Divas by AVON celebreză cele mai active femei din mediul online local și recunoaște eforturile pe care comunitatea bloggerilor de frumusețe și modă le depune zi de zi.

 

AVON este prezent de 20 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și oportunitate de carieră femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.