Avem 2.000.000+ de fani pe Facebook si infiintam special pentru ei un nou departament

Pagina de Facebook Lidl România a depășit 2.000.000 de fani. Ceea ce înseamnă că 1 din 5 utilizatori români de Facebook face parte din comunitatea noastră – iar acest lucru e cel puțin wow!

Ne iubim comunitatea și echipa Lidl are un mesaj:

„De-a lungul celor 7 ani de când suntem pe Facebook, v-ați bucurat alături de noi cu like lovelol ori wow, dar ne-ați și tras de mânecă cu sad sau angry. Ați dat Share, ne-ați postat pe Wall și ați comentat postările noastre la fiecare oră din zi și din noapte. De aceea, vrem să vă mulțumim tot pe pagina noastră, printr-un maraton de sesiuni Facebook LIVE, câte una pe oră, timp de 24 de ore, pline de surprize, provocări și premii.”

Departamentul 2.000.000+

Luăm această sarcină foarte în serios, așa că am creat un nou departament, responsabil cu distracția, mulțumirile și premiile pentru fani. Departamentul 2.000.000+ va fi la dispoziția voastră LIVE pe pagina de Facebook Lidl România, pe 16 aprilie, în 24 de sesiuni, timp de 24 de ore.

În noul departament, alături de simpatica echipă Lidl de Social Media, i-am cooptat pe cei mai buni: șeful departamentului este Shurubel (Andrei Lăcătuș), iar printre atribuțiile sale se numără supervizarea gradului de bună dispoziție și asigurarea unui număr cât mai ridicat de mulțumiri pentru fani. Shurubel va fi ajutat de către Teo de la Teo`s Kitchen (Teodora Rogobete), Alina și Răzvan Dragoș de la TVDeCe, vloggerul Alex Damian și mulți alți prieteni Lidl (fiți pe fază, Codruț este unul dintre ei!). Avem și un invitat special, Chef Florin Dumitrescu alături, ca întotdeauna, de actorul Andrei Aradits.

Până pe 16 aprilie, Departamentul 2.000.000+ vă așteaptă pe pagina de Facebook Lidl România, începând din această seară, cu o serie de videoclipuri-mostră pentru distracția ce urmează.

Premii lovelol și wow

Pe parcursul celor 24 de ore, Departamentul 2.000.000+ va interacționa cu comunitatea Lidl LIVE pe Facebook și va oferi, din oră în oră, premii celor mai implicați fani. Însă, nu ne mulțumim cu atât – am pregătit și un mare premiu, pe măsura fanilor noștri: un circuit în jurul lumii, oferit prin Lidl Tour!

Concursul începe în această seară, pe 30 martie. Fiți cu ochii pe pagina de Facebook Lidl România, unde Departamentul 2.000.000+ va da toate detaliile despre mecanismul de înscriere și anunțarea câștigătorului.

Pentru că meriți să fii surprins, ne vedem pe Facebook!

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați, începând cu 30.03, ora 19:00 https://surprize.lidl.ro/injurullumii și pagina de Facebook Lidl Romania.