Mastercard și eMAG încurajează plățile online prin campania „Cumpărăturile deştepte îţi dau cadouri perfecte”

Mastercard, operatorul celei mai rapide rețele de procesare a plăților din lume şi eMAG demarează în această primăvară campania „Cumpărăturile deştepte îţi dau cadouri perfecte”. Campania continuă eforturile din anii precedenți de promovare a plăţilor electronice în rândul consumatorilor din România.

Astfel, pentru orice comandă în valoare de minimum 300 de lei plătită cu un card Mastercard sau Maestro realizată pe site-ul emag.ro, m.emag.ro sau din aplicația eMAG, clienții sunt recompensaţi cu un card cadou în valoare de 30 lei, dacă nu au efectuat alte plăți cu acest card pe aceste platforme în ultimul an. Campania se desfăşoară în perioada 5 aprilie – 5 iunie 2018, iar cardurile cadou nominale sunt valabile în perioada 17 aprilie – 29 iulie 2018 și pot fi utilizate pentru achiziționarea oricărui produs vândut de eMAG, cu excepția produselor din categoriile „Asigurări RCA”, „Asigurări de călătorie” și „Supermarket”.

Ne face plăcere să demarăm o nouă campanie în cadrul parteneriatului pe termen lung încheiat cu eMAG, cristalizat în jurul obiectivului strategic de extindere și promovare a plăților online. Creșterea constantă a pieței cardurior demonstrează că astfel de parteneriate se bucură, pe lângă entuziasmul nostru, și de satisfacția clienților cărora le sunt dedicate. Ne mândrim că am contribuit, încă de la început, la evoluția acestui sector. Deschiderea tot mai mare a românilor față de modalitățile de plată electronică ne determină să ne dezvoltăm strategia de promovare a celor mai inovatoare tehnologii și servicii pentru a le oferi în continuare cele mai bune experiențe de plată online, în cele mai sigure condiții. Siguranța pe care le-o oferim consumatorilor prin soluțiile pe care le furnizăm este esențială și rămâne o preocupare constantă pentru noi.”, a declarat Ada Iftodi, Marketing Manager Mastercard România.

Tot mai mulți clienți descoperă beneficiile shoppingului online, iar unul dintre principalele lui avantaje este ușurința cu care îți poți cumpăra produsul pe care ți-l dorești, de oriunde te-ai afla. Prin această campanie vrem să încurajăm clienții să folosească online cardurile Mastercard sau Maestro și să descopere cât de simplu si sigur este să plătești astfel. Pe lângă faptul că economisesc timp, clienții vor primi și un card cadou, în valoare de 30 de lei, pe care îl vor putea folosi ulterior pentru cumpărături făcute pe eMAG”, a declarat Eugen Popescu, Director de Marketing eMAG.

Mai multe detalii despre campania „Cumpărăturile deștepte îți dau cadouri perfecte” puteți afla accesând pagina https://www.emag.ro/campaign/mastercard-maestro sau prin consultarea regulamentului campaniei, care poate fi accesat în următorul link. 

 

Mastercard, www.mastercard.com, este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Operăm cea mai rapidă rețea de procesare a plăților din lume, oferind un liant între consumatori, instituții financiare, comercianți, autorități și companii din peste 210 țări și teritorii. Produsele și soluțiile Mastercard fac activitățile zilnice de comerț – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, derularea unei afaceri sau managementul finanțelor – mai simple, mai sigure și mai eficiente pentru toată lumea. Urmăriți-ne pe Twitter: participați la discuțiile de pe blogul Beyond the Transaction și înregistrați-vă pentru cele mai noi știri.

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România și exportă know-how și tehnologie românească în Bulgaria, Ungaria și Polonia. De 16 ani investește constant în servicii care ajută clienții să economisească timp și bani, servicii care au în spate tehnologii dezvoltate în România.