Gala Digital Divas by AVON 2018 și-a desemnat câștigătoarele

Câștigătoarele celei mai mari Gale de premiere a comunității online de modă și frumusețe, Digital Divas by AVON, au fost desemnate pe 24 aprilie 2018, în cadrul celei de-a șaptea ediții a evenimentului, care a avut loc la Palatul Bragadiru.

Evenimentul a reunit peste 500 de participanți, printre care personalități ca Antonia, Anca Serea, Adrian Sînă, Dana Rogoz, Maurice Munteanu, Vali Bărbulescu, Andreea Esca, Cristina Rus, Alina Ceușan și alte nume sonore din industria fashion & beauty, care au celebrat frumusețea alături de cele mai faimoase bloggerițe ale momentului. La Gală, Antonia a purtat un look 100% ales de fani, care au votat stilul de coafură preferat pe platforma online AVON.

Invitata specială a evenimentului a fost Rodica Paléologue, cunoscuta româncă devenită fotomodel internațional, care a cucerit lumea modei pariziene la 60 de ani și care defilează și pozează pentru cele mai celebre branduri din lume.

Cu o poveste fascinantă și de un rafinament deosebit, cunoscătoare a nouă limbi străine și cu o carieră la Biblioteca Națională a Franței, manechinul senior Rodica Paléologue a vorbit în cadrul evenimentului în fața a sute de femei, la invitația AVON, despre stil, autenticitate și frumusețe fără vârstă.

În cadrul sesiunilor de dezbatere care au precedat Gala de premiere, cele mai mari nume din sfera frumuseții și specialiști ai mediului online au discutat despre influencerii români, succesul internațional, despre lecțiile colaborărilor dintre influenceri și branduri și despre importanța autenticității în stilul personal.

Cu această ocazie, compania de cercetare a pieței iSense Solutions a prezentat în exclusivitate un studiu realizat special pentru evenimentul Digital Divas by AVON 2018[1], potrivit căruia:

 • Femeile care accesează cel mai adesea rețelele sociale au între 18 – 23 de ani, cel mai utilizat canal fiind Facebook, accesat de 96% dintre acestea de mai multe ori pe zi, urmat de Youtube, Instagram, Blog și Pinterest.
 • 4 din 10 femei au cea mai mare încredere în influențatorii online care au expertiză într-un anumit domeniu, cum ar fi beauty, fashion sau altele.
 • Femeile între 18-23 ani sunt cele care are mai mare încredere în influențatorii online, iar în topul acestora sunt vloggerii (31%).
 • În ce privește urmărirea unor influențatori online, femeile cu vârste între 55-65 ani preferă Facebook (8 din 10 femei), iar cele între 24 – 38 de ani intră mai des pe Youtube pentru asta (6 din 10 femei).
 • 3 din 10 femei urmăresc un influențator online din aceste motive: dacă le învață lucruri noi, dacă le inspiră sau dacă le face să râdă.

În fiecare an, Gala Digital Divas by AVON, cea mai mare competiție ce premiază influencerii de beauty & fashion din România, recunoaște și premiază munca și eforturile pe care aceștia le depun zi de zi.

Peste 255.000 de voturi au fost înregistrate în procesul de selecție a câștigătorilor Digital Divas by AVON – singura competiție în care și publicul larg votează, alături de un juriu format din peste 40 de specialiști în domeniul modei, frumuseții și al comunicării online.

Iată lista câștigătorilor Premiilor Digital Divas by Avon 2018:

YOUNG DIVA IN FASHION BLOGGING

 1. Aicha Nicole – www.aichanicole.com
 2. Ana Drobot – www.styleandgrace.ro
 3. Ana Maria Gagea și Benu Claudia Patricia – www.merakigirls.ro

YOUNG DIVA IN BEAUTY BLOGGING

 1. Sandra Georgescu – www.sandragmakeup.com
 2. Raluca Drugan – www.makeithappen.ro
 3. Ioana Visanescu – www.ioanavisanescu.com

MOST ACTIVE FASHION BLOGGER

 1. Andreea Codrea – www.xcentrica.ro
 2. Madalina Merca – www.indiechase.com
 3. Gabriela Atanasov – www.sweetpaprika.ro

MOST ACTIVE BEAUTY BLOGGER

 1. Diana Rogojan – www.dyrogue.com
 2. Denisa Sima M – www.denisasimam.ro
 3. Denisa Luntraru – www.fashioninmyeyes.com

BEST NEWCOMER ON YOUTUBE IN FASHION & BEAUTY

 1. Sînziana Iacob
 2. Ilinca Munteanu
 3. Flavia Florea

BEST YOUTUBE CHANNEL IN FASHION & BEAUTY

 1. Alina Ceușan
 2. Ioana Grama
 3. Andreea Balaban

BEST FASHION INSTAGRAM ACCOUNT

 1. Alina Ceușan – @alinaceusan
 2. Ioana Grama – @ioanagrama
 3. Carmen Grebenișan – @grebenisancarmen

BEST BEAUTY INSTAGRAM ACCOUNT

 1. Sânziana Negru – @sanziananegru
 2. Andreea Balaban – @andreea.balaban
 3. Sînziana Iacob – @sinzianasooper

BEST WOMEN WEBSITES

 1. A-List Magazine – www.alistmagazine.ro
 2. Elle România – www.elle.ro
 3. Harper’s BAZAAR România – www.harpersbazaar.ro

AVON AWARD FOR SOCIAL CAUSES

Corina Băcanu

BEST BRAND ENDORSER

Sânziana Negru

BEST FASHION BLOGGER

 1. Alina Ceușan – www.alinaceusan.com
 2. Diana Enciu & Alina Tanasă -w ww.fabulousmuses.net
 3. Dana Rogoz – www.danarogoz.ro

BEST BEAUTY BLOGGER

 1. Andreea Balaban – www.andreeabalaban.ro
 2. Sânziana Negru – www.sanziananegru.com
 3. Sînziana Iacob – www.sinzianaiacob.ro

PEOPLE’S CHOICE AWARD

Andreea Balaban

THE DIGITAL DIVA OF THE YEAR

Alina Ceușan

AVON este prezent de 20 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și oportunitate de carieră femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.

Digital Divas 2018 este un eveniment organizat de Avon și Evensys, în parteneriat cu Haagen-Dazs, McCafe, After Eight, Samsung și Rowenta.  

[1]Studiu iSense Solutions pentru Digital Divas by AVON 2018, metodologie bazată pe cercetare cantitativă, realizată prin culegerea online a datelor, pe un eșantion reprezentativ format din 416 femei, peste 18 ani, din mediul urban, aprilie 2018 – corelată cu cercetarea iSense Solutions Digital Youth, realizată prin culegerea online a datelor, pe un eșantion reprezentativ de 225 respondente părinți cu copii cu vârsta între 5-16 ani, din mediul urban.