AVON va schimba lumea prin frumusețe alături de GMP PR

GMP PR va coordona comunicarea pentru Avon, după ce agenția a câștigat pitch-ul organizat de companie pentru alegerea noii agenții de PR. GMP PR va oferi servicii de consumer PR, social media și BTL pentru producătorul de cosmetice, parfumuri, haine, accesorii și bijuterii care se poziționează prin sloganul „schimbă lumea prin frumusețe”.

Avon este un brand pe care ni-l doream foarte mult în portofoliul agenției. Am urmărit mereu cu admirație proiectele lor și campaniile lor de CSR. Brandul Avon este o oportunitate pentru o agenție de PR de a-și folosi la maximum strategia și creativitatea, fiindcă femeia de azi este mult mai sofisticată și pretențioasă în relația cu brandurile de beauty”, a spus Ioana Mănoiu, Managing Partner GMP PR.

Primul proiect al echipei GMP PR & Avon a avut loc deja la finalul lunii aprilie – evenimentul „Digital Divas by Avon, unde invitatul special al brandului a fost Rodica Paléologue, celebrul manechin senior de la Paris, care a cucerit lumea modei la 60 de ani.

„Am apreciat faptul că la baza oricărei propuneri creative stau pragmatismul şi cifrele. Au venit cu o abordare proaspătă pentru AVON şi pornesc mereu de la nevoile reale ale româncelor. Se ambiţionează să găsească indicatori de măsurare valizi acolo unde aparent doar creativitatea câştigă.

Lucrează  integrat, nu există o separare între PR şi Social media când vine vorba de amplificarea acţiunilor şi evenimentelor offline şi cel mai important, ne dovedesc că „Earned Media” nu e doar un concept găsit la un moment dat în manuale, ci un must al oricărui proiect”, a spus Alexandra Maier, PR Manager Avon Cosmetics România.

***

Fondată în 2005, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional la competiţii precum Sabre Awards, European Excellence Awards sau Romanian PR Award. Printre distincţiile primite se numără „Best use of PR Evaluation”, „Newcomer European Agency of the Year”, „Best European Launch” sau „Romanian PR Agency of the year”. În 2016 agenția a fost implicată într-o campanie considerată Campania Anului în România, cea în urma căreia 1 iunie a devenit Zi Liberă Națională, agenția fiind distinsă cu PR Innovator of the Year și PR for Greater Good.

AVON este prezent de 20 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și oportunitate de carieră femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.