Sophia the Robot intră în bucătărie alături de chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits, la Bucătar După Ureche, primul show de gătit marca Lidl

Pentru prima oară în România, un show de gătit are ca invitat special un robot. Sophia, robotul umanoid extrem de avansat, este invitata specială al celui de-al treilea episod Bucătar după Ureche, ce poate fi urmărit pe surprize.lidl.ro sau pe canalul de Youtube Lidl România. Lidl este primul retailer cu care Sophia the Robot a colaborat până acum.

În primul show de gătit marca Lidl, Bucătar după Ureche, Chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits demonstrează că oricine poate găti rețete aparent sofisticate, dacă indicațiile primite sunt pe înțelesul tuturor.

Cele două gazde au invitați speciali, cărora Andrei Aradits le oferă indicații pentru realizarea unui preparat gătit, în același timp, de către Chef Florin Dumitrescu, aflat în spatele unui paravan, și, deci, fără a putea fi urmărit de invitatul care a acceptat provocarea.

Dacă în primele două episoade, invitații care au gătit pe scena Bucătar după Ureche au fost personalități îndrăgite de români, cea de-a treia ediție a emisiunii aduce în bucătărie un personaj celebru în toată lumea, Sophia the Robot, primul robot cu cetățenie, aflată pentru prima oară în România și pentru prima oară la un show de gătit. Și tocmai pentru că invitatul este unul deosebit, lucrurile iau o turnură neașteptată, iar Sophia îi pune pe Chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits într-o reală dificultate în a ține pasul cu ea.

Episodul poate fi urmărit pe https://surprize.lidl.ro/bucatardupaureche și pe canalul de YouTube Lidl România. Tot aici, românii pot urmări și primele doua episoade, ce i-au avut invitați pe Micutzu, respectiv pe amuzantele fete de la Like One.