logo-IAA_30-1

Andreea Dinescu devine Managing Director al agenției Profero

Andreea Dinescu va prelua, începând cu 1 iulie, funcția de Managing Director al agenției de digital advertising Profero. Andreea activează de 10 ani în Lowe Group, cea mai recentă poziție ocupată fiind Deputy Managing Director al Initiative, agenția de media a grupului.

„Digitalul este o miză foarte importantă pentru Lowe Group și mă bucur că avem șansa să oferim această poziție unui manager din grupul nostru cu care lucrăm de mult timp. A fost întotdeauna o prioritate pentru noi să atragem cei mai buni oameni, să-i formăm și să-i păstrăm în echipa noastră. Astfel, colaborarea de până acum cu Andreea ne dă încredere că va continua să obțină rezultate excelente și alături de Profero”, spune Veronica Savanciuc, Președinte & CEO, Lowe Group.

„După experiența într-una dintre cele mai mari agenții de media din România, este o provocare să preiau business-ul de digital al grupului nostru. În perioada următoare ne vom concentra pe dezvoltarea produsului Profero pentru a aduce added value în business-ul clienților noștri prin soluții digitale adaptate nevoilor lor, cu un focus puternic în special în zona de tehnologie. Împreună cu echipa Profero, am încredere că vom maximiza vibe-ul creativ prin care agenția s-a remarcat pe piață în ultimii ani”, adaugă Andreea Dinescu, Managing Director, Profero.

Andreea are o experiență de aproximativ 15 ani în industria de comunicare, specializându-se în media, pe zonele de client service și management. S-a alăturat echipei Initiative în 2008, ca Account Director, fiind promovată ulterior Client Service Director și, în ultimii ani, Deputy Managing Director. După ce a absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din București, Andreea și-a consolidat competențele de management printr-un EMBA la Tiffin University în parteneriat cu Universitatea din București.

 

Profero București, afiliată la rețeaua internațională MullenLowe Profero, este o agenție de digital advertising cu o experiență de peste 10 ani pe piața din România, atât cu branduri locale, cât și internaționale.

Profero este parte a unuia dintre cele mai importante grupuri de comunicare din România, Lowe Group, #25YearsYoung, din care mai fac parte agențiile Initiative, MullenLowe, Golin,  Medic One și BPN.