Minio Studio își continuă creșterea rapidă, numind un nou Head of Accounts

Minio Studio își mărește echipa de management odată cu trecerea în funcția de Head of Accounts a lui Călin Ionescu. Din această poziție, Călin se alătură Ioanei Mucenic – CEO, lui Paul Cotor – Head of Creatives, Cristianei Pană – Head of Strategy și Anei Velea – Head of Operations.

Călin Ionescu a intrat în echipa Minio în primăvara lui 2017 ca Account Manager, aceasta fiind prima lui experiență în cadrul unei agenții de publicitate. Călin și-a construit anterior o experiență solidă în marketing și comunicare în companiile Hochland și Macromex, unde a evoluat până la poziția de Brand Manager.

„Minio are o cultură orientată către oameni – human-centric. Rolul meu este să dezvolt această cultură, atât intern, cât și extern. Pe de o parte, este important să regândim felul în care lucrăm alături de clienții noștri, ale căror provocări s-au schimbat teribil în ultimii ani. Pe de altă parte, suntem într-o industrie ce trepidează și trebuie să ținem pasul, iar asta înseamnă multă comunicare internă și constant learning & re-learning. Având ambele perspective – de client și de agenție, cred că voi reuși să construiesc multe poduri noi și să susțin dezvoltarea culturii organizaționale a agenției, spune Călin Ionescu.

Din poziția de Account Manager la Minio Studio, Călin a gestionat cu succes campanii pentru clienți precum Systane, JYSK sau Tefal.

„Minio Studio este pe locul 33 în topul Forbes al agențiilor de publicitate din România, în doar doi ani de la înființare. Avem o echipă în creștere rapidă, acum la 22 de oameni talentați. Expansiunea noastră este foarte rapidă și asta e ceea ce își dorește orice antreprenor. Dar, mai mult decât cifrele de business, sunt importanți oamenii – clienții, colegii, partenerii, furnizorii. Călin preia rolul important de a crea legături puternice, umane și profesionale, între toți aceștia, a adăugat Ioana Mucenic, CEO Minio.

 

Minio Studio este o agenție decisă să dezvolte campanii de comunicare curajoase și autentice. Pe lângă campaniile de comunicare integrate, agenția derulează și proiecte inovatoare de tehnologie. Minio Studio aduce la un loc 22 de oameni, cu expertize diferite, conduși de Ioana Mucenic, un antreprenor nativ, cu 14 ani de experiență și cu pasiune pentru calitate și inovație. Printre clienții agenției se numără companii de top, precum Avon, Carrefour, Hasbro, Jacobs Douwe Egberts, JYSK România, Milupa, Mondelez, Novartis, Reckitt Benckiser, Sandoz, Tefal, Tymbark.