Zorana Jurić este noul Senior Marketing Manager pentru Europa de Est la Kaspersky Lab

Kaspersky Lab a anunțat că Zorana Jurić s-a alăturat companiei ca Senior Marketing Manager pentru Europa de Est. Zorana are peste 10 ani de experiență în industria IT și va fi responsabilă de crearea și implementarea activităților de marketing pe piețele din Europa de Est.

Zorana Jurić se va ocupa de crearea strategiei de marketing pe termen lung și de implementarea acesteia. Ea va colabora îndeaproape cu Zoran Puskovic, General Manager pentru Europa de Est, cu echipele de vânzări locale și cu agențiile, pentru a promova viziunea companiei și produsele de ultimă generație ale Kaspersky Lab. Pe lângă responsabilitățile sale privind mixul de marketing, va superviza managementul relațiilor cu clienții și partenerii, prezența la expoziții și dorește să intensifice cooperarea cu agențiile de PR ale companiei.

“Consolidarea relațiilor Kaspersky Lab cu distribuitorii și rețelele locale este principala mea prioritate, alături de educarea utilizatorilor est-europeni în ceea ce privește comportamentul cibernetic responsabil și livrarea celor mai bune soluții de securitate informatică. Aștept cu nerăbdare să concepem campanii creative și cross-channel, concentrându-ne pe produsele, serviciile și acțiunile noastre de conștientizare în domeniul securității cibernetice”, a spus Zorana Jurić.

Zorana se alătură echipei venind de la IDC, unde a lucrat ca manager regional responsabil de zona Adriatică. Ea are o experiență de peste 10 ani în domeniul serviciilor de informații despre piață, în consultanță și evenimente pentru tehnologia informației, telecomunicații și piețe de tehnologie pentru utilizatori individuali. În posturile sale anterioare a fost responsabilă de activități de cercetare, precum și de consultanță, vânzări și managementul evenimentelor. Zorana a absolvit Universitatea din Belgrad, unde a studiat la Facultatea de Matematică.

“Mă bucur să îi urez bun venit Zoranei în echipa noastră. Datorită abilităților sale analitice și experienței ample cu canalele de marketing online și offline, sunt convins că va contribui enorm la creșterea noastră pe termen lung în Europa de Est”, a declarat Zoran Puskovic, General Manager pentru Europa de Est, Kaspersky Lab.

Zorana îi va raporta direct lui Zoran Puskovic.

 

Kaspersky Lab este o companie globală din domeniul securității cibernetice, prezentă pe piață de peste 20 de ani. Informațiile vaste despre amenințările cibernetice și experiența în securitate IT deținute de Kaspersky Lab se materializează în mod constant în soluții de securitate și servicii de ultimă generație pentru a proteja companiile, infrastructura critică, autoritățile guvernamentale și utilizatorii individuali din toată lumea. Portofoliul companiei include protecție endpoint de top și mai multe soluții specializate de securitate și servicii, pentru a combate amenințările digitale tot mai sofisticate. Peste 400 de milioane de utilizatori individuali sunt protejați de tehnologiile Kaspersky Lab, precum și 270.000 de companii client, pe care le ajutăm să protejeze ce e mai important pentru ele. Pentru mai multe informații, vizitați www.kaspersky.ro.