Granini lansează combinația de sucuri de legume și fructe cu conținut de suc 100% – „Granini din grădină”

Granini, brandul de sucuri necarbonatate din portofoliul United Romanian Breweries Bereprod (URBB), lansează „Granini din grădină” – noua gamă de sucuri cu conținut 100% de legume și fructe. Gama „Granini din grădină” este produsă pe aceeași linie aseptică de îmbuteliere precum gama actuală Granini.

„Granini din grădină” se adresează consumatorilor preocupați de un stil de viață sănătos și reprezintă o modalitate comodă de consum de legume și fructe prin două combinații delicioase din categoria sucurilor 100%.

Lansarea noii game de sucuri «Granini din grădină» vine ca răspuns la preocuparea românilor de a consuma mai multe legume și fructe, o nevoie din ce în ce mai importantă pentru consumatori. Astfel, ne-am propus să venim cu o soluție pentru oricine își dorește să se bucure de gustul autentic de legume și fructe, fără conservanți, fără coloranți și fără adaos de zahăr. Cele două sortimente «Granini din grădină» sunt obținute din sucuri de legume și fructe, cu conținut de suc 100%, și sunt combinația perfectă între sănătos și gustos”, a declarat Paul Markovits, Vice-Președinte Marketing, URBB.

Cele două sortimente „Granini din grădină” sunt realizate din mere, sfeclă, mango și morcov, respectiv din batat (denumit popular cartof dulce), mere, mango, morcov, portocale și fructul pasiunii. Ambele produse, pe lângă gustul delicios, contribuie la menținerea unui stil de viață sănătos.

Noua gamă de produse poate fi găsită în magazinele din țară începând cu luna august, fiind disponibilă în varianta de ambalaj de 1L, cu un nou design al etichetei, ce scoate în evidență legumele și fructele din compoziția fiecărui sortiment.

 

Granini este marca internațională a cărei istorie de succes începe în anul 1965, odată cu lansarea sa pe piaţa din Germania. Recunoscută în peste 70 de ţări, Granini se află din anul 2006 în portofoliul companiei United Romanian Breweries Bereprod (URBB) şi este disponibilă pe piaţa autohtonă de băuturi răcoritoare necarbonatate cu mai multe arome și mixuri de fructe, împărţite pe trei segmente: suc 100% (portocale, mere, mandarine-portocale), nectar (piersici, portocale-mango, grapefruit roz, coacăze negre, pere, ananas) şi băutură răcoritoare necarbonatată (portocale cu pulpă, grapefruit alb cu pulpă, vişine, mere-coacăze negre, piersici, lamâie-mentă, grapefruit roz cu pulpa).