logo-IAA_30-1

TechFest connected by Vodafone este unul dintre locurile în care merită să te afli în septembrie.

Ai planuri la sfârșitul lunii septembrie? Vacanțele se termină, toamna se instalează, dar pasiunea și cunoașterea sunt nemărginite și întotdeauna înfometate după informații. La TechFest connected by Vodafone își dau întâlnire pasionații de era digitală și tendințele în IT, programatorii și investitorii, freelancerii și curioșii. 

Dacă pe lista sarcinilor zilnice este scrisă și întrebarea « Oare ce se mai întâmplă cu tehnologia și care sunt tendințele ? », te anunțăm că între 20-24 septembrie se discută subiecte precum Artificial Intelligence, IoT, Blockchain și nu numai.

Se anunță 5 zile dedicate unei expoziții la Promenada Mall, Megahack, conferința Digital Transformers, Gaming Night, TechJam și alte evenimente care se regăsesc pe site-ul TechFest Bucharest.

Un asemenea eveniment cere prezența unor vorbitori care să își expună expertiza pe scenă. Câteva nume ne-au captat atenția, dar interesul nostru îi privește pe toți. Lista completă cuprinde 50 de vorbitori naționali și internaționali care așteaptă o audiență curioasă căreia să le prezinte secretele succesului lor.

  • Stiven Kerestegian, Head of Innovation & Design Copenhagen, Institute of Design (20 septembrie. Palatul Universul. Conferința Digital Transformers)
  • Stephanie Walter, UX/UI designer, mobile expert at ARHS Developments. (24 septembrie, Palatul Universul, TechJam on Mobile)
  • Aygul Zagidullina, Director of Social Media at MotaWord (24 septembrie, Palatul Universul, TechJam on Mobile)

Ți-am captat interesul? Dacă da, te invităm să intri pe site-ul TechFest pentru mai multe detalii și pentru a face parte din comunitatea lor. Dacă nu, mai avem secrete de dezvăluit : toți membrii IAA & IAA Young Professionals au 15% reducere la bilet.

Ne bucurăm să împărtășim cu tine noile evenimente și sperăm să ai o săptămână productivă!