Elita brandingului internațional vine, în premieră, în România  

  • Experți în branding de la IBM, ING, Ogilvy și Mastercard vin în România pentru a transmite importanța brandingului strategic la nivelul oricărei afaceri
  • REBELS AND RULERS este primul eveniment din estul Europei, care abordeaza holistic cele mai importante tematici ale brandingului pentru antreprenori, marketeri și nu numai.

București, 4 octombrie: Jurnalul internațional Brandingmag aduce în premieră, în România, peste 20 de experți de top în branding, marketing și tehnologie, ce lucrează cu nume mari precum IBM, ING, McDonald’s și Mastercard, în cadrul celei mai complexe conferințe de business și branding a Europei de Est. Cu peste 300 de ani de experiență cumulată, aceștia vor transmite cele mai eficiente modalități de creștere sustenabilă a afacerilor și de creare a unor branduri de succes, la REBELS AND RULERS – 1st Global Forum for Open Branding, pe 25 și 26 octombrie, în București.

Evenimentul este dedicat în special antreprenorilor, managerilor, marketerilor, creativilor și specialiștilor în IT.

În România, pentru o lungă perioadă de timp după căderea comunismului, afacerile s-au bazat strict pe advertising ca tactică de creștere a vânzărilor și, implicit, a afacerilor. În timp însă, concurența a devenit tot mai acerbă și mulți antreprenori au resimțit lipsa unei identități clare, a unei misiuni care să maximizeze profitul, și a unei imagini coerente și atrăgătoare, în linie cu identitatea – mai concret, lipsa unei strategii de brand care să îi diferențieze și să asigure loialitatea clienților. 

La REBELS AND RULERS, antreprenorii, top managerii, marketerii și specialiștii în IT din regiune vor afla pe parcursul a două zile de conferință și workshopuri: ce strategii stau în spatele celor mai de succes campanii creative, cum folosesc brandurile tehnologia pentru interacțiuni eficiente cu audiența lor, sau ce practici sunt recomandate pentru creșterea sustenabilă a business-ului. Aceste practici vin de la vizionari precum:

  • Matt Biespiel, marketerul anului la Cannes Lions, care a crescut timp de 11 ani brandul McDonald’s;
  • Michael Johnson, aflat în top 10 designeri englezi, care a realizat rebrandingul Virgin Atlantic;
  • Laura Ries, autor de renume mondial, pionier în marketing și branding;
  • Sonal Dabral, creativul anului și vice-președinte Ogilvy India;
  • Și alți experți internaționali de la ING, IBM, Mastercard, Interbrand, PwC și Droga5. 

Prima zi a conferinței va aborda teme precum: coerența brandului în vremea schimbării, de ce creșterea business-ului depinde de brandingul strategic, analiza competitivă pentru branduri mici și mari sau crearea unor interacțiuni de brand memorabile. 

În ziua a doua a evenimentului, participanții vor putea alege între două săli de workshop, în funcție de orientarea lor spre creativitate sau spre tehnologie, putând aprofunda aspecte precum: puterea de a schimba viitorul unei națiuni prin branding, impactul brandingului sonic la nivelul afacerii, folosirea datelor pentru stimularea unei creativități strategice, brandingul și inteligența artificială sau influența culturii organziaționale asupra performanțelor companiei.

Sperăm ca această inițiativă să aducă nu numai know-how-ul necesar creșterii sustenabile a business-urilor din regiune, ci și dorința ca noi, ca români, să creăm branduri care să ne reprezinte cu mândrie, la nivel individual, la nivelul comunităților în care trăim și la nivel de business. Doar așa vom putea să creăm un brand de țară cu substanță, care să fie mai mult decât o frunză în vânt.” afirmă Flavia Anghel, CEO și redactor șef Brandingmag, organizatorul evenimentului. 

REBELS AND RULERS va avea loc pe 25 și 26 octombrie, în București, la centrul de conferințe Willbrook Platinum. Ultimele bilete sunt disponibile pe RebelsRulers.com.

Evenimentul este organizat cu susținerea partenerilor: Apa Nova, Julius Meinl, Johnnie Walker, Nissan, Netopia MobilPay, Autonom, Curtea Veche și Photosnacks și a partenerilor media: Virgin Radio, Forbes, IQ Ads, Smark, Institutul de Marketing, Marketing Focus, Netherlands Romanian Chamber of Commerce, Maastricht School of Management, Start-up.ro, Antreprenor în România, Transilvania Business, ABC News Transilvania, Entrepreneurship Academy, Universitatea Alternativă, Romanian IT, Innovation Labs, NewMoney, Dume de mestecat, Comunicatedepresa.ro și BNI. 

###

Despre conferință

REBELS AND RULERS este cea mai complexă conferință de business și branding a Europei de Est, care va aduce laolaltă specialiști în domeniu din toată lumea, pentru a inspira și stimula business-urile locale. Peste 20 de speakeri internaționali își vor împărtăși experiența pe parcursul a două zile de conferință și workshopuri pe teme bazate pe creativitate și tehnologie. Evenimentul va avea loc pe 25 și 26 octombrie, în București, la centrul de conferințe Willbrook Platinum. Bilete disponibile pe RebelsRulers.com.

Despre organizator

Organizatorul conferinței este Brandingmag, jurnalul independent internațional lansat în 2011, care oferă conținut analitic despre industria de branding globală. Echipa Brandingmag este formată din jurnaliști dedicați și contribuitori internaționali, specialiști în branding și marketing din agenții și companii de renume mondial. Revista aduce expertiza lor aproape de marketeri și antreprenori prin analize de calitate a tot ceea ce ține de strategii și campanii fresh de branding, identitate și dezvoltare de brand și execuții impresionante.

###