La încheierea mandatului de Chairman și World President, Felix Tătaru devine Chairman, President’s Council în Board-ul IAA Global

La reuniunea globală a Board-ului IAA, Felix Tătaru a predat mandatul de Chairman și World President către Srinivasan Swamy, președintele RK Swamy Hansa Group, India.

Agenda întâlnirii a inclus și alegeri pentru poziția de Senior Vice President, adică pentru persoana care va prelua șefia IAA la expirararea mandatului lui Swamy. Astfel Joel Nettey din Ghana a fost ales vicepreședinte senior, Beatrice Cox-Riesenelder din Austria a fost aleasă secretar general, iar Venanzio Camarra din Italia a fost reales în funcția de Trezorier.

Felix Tătaru va rămane în Boardul IAA Global în poziția de Chairman, President’s Council, o funcție acordată foștilor președinți mondiali ai IAA.

Srinivasan Swamy a condus cu succes numeroase asociații mari din India și din regiunea asiatică. Acestea includ Asociația agențiilor de publicitate din India, chapter-ul IAA India, Consiliul pentru Standarde de Publicitate din India și Confederația Asociațiilor de Agenții de Publicitate din Asia, pentru a menționa câteva.

Vorbind după alegeri, Swamy a subliniat planurile sale pentru cei doi ani de mandat care urmează: “Educația, calitatea de membru și un efort concentrat pentru dezvoltarea chapterelor existente și pentru începerea unor noi chaptere vor fi urmărite cu pasiune și hotărâre. IAA ar trebui să fie ușor recunoscută drept busola globală a industriei marcom “.

Felix Tătaru,  Chairman, President’s Council IAA, a declarat: “Am avut doi ani foarte importanți împreună: repoziționarea IAA drept The Global Compass of Marketing Communications, crearea noii identități de brand, noul www.iaaglobal.org ce a devenit o platformă puternică de conținut, noua echipă de conducere din New York și celebrarea celei de-a 80-a aniversări. Toate au necesitat mult curaj și spirit de echipă și îi mulțumesc lui Srinivasan Swamy, pentru modul în care m-a susținut în ultimii doi ani.
Voi face aceași lucru în mandatul său fiind mâna sa dreaptă din noua mea poziție în Board-ul IAA, continuând, astfel, transformarea IAA pe care am început-o împreună.”

Întâlnirea boardului IAA a avut loc la București la 4 octombrie, imediat după Conferința Globală a IAA www.creativity4better.com, pe 2 și 3 octombrie.