logo-IAA_30-1

Invitație la teatru: UFO, Vyrypaev

Trebuie să începem cu o mărturisire: nu am văzut vreodată un OZN. 

Vyrypaev ne asigură, însă, că el a văzut. Și a străbătut întreaga lume în căutarea oamenilor care ne garantează că le-au văzut. Este vorba doar de persoane respectabile, profesioniști, studenți, mame de familie, profesori, oameni de știință, oameni de afaceri. Pe care-i descoperă în toate colțurile lumii, Australia, Rusia, Statele Unite sau Anglia.

Cine este Vyrypaev? Autorul piesei UFO, care ne va da prilejul să deschidem o seară memorabilă, chiar la Teatrul Național București. Începem întâlnirea în Sala Pictură, unde vom vedea interpretarea marilor actori Ion Caramitru, Mihai Călin și Medeea Marinescu. Apoi, ne vom apropia și mai mult de stelele printre care unii spun că au văzut OZN-uri: pe rooftop-ul Teatrului Național, unde vă veți număra printre primii invitați ai celui mai spectaculos spațiu de evenimente din București – Aria TNB.  

Aria TNB este locul perfect pentru evenimentele pe care doriți să le organizați, de la petreceri de companie, lansări de produse sau servicii până la recepții, toate la înălțime.

Să recapitulăm :

Vineri, 2 noiembrie, vă invităm la Teatrul Național București, unde vom viziona piesa UFO la Sala Pictură de la ora 20:00, iar imediat după reprezentație urcăm pe Teatru, la Aria TNB, cel mai spectaculos spațiu de evenimente din București. De acolo vom surprinde respirația orașului, chiar din inima lui.

Gazda dumneavoastră va fi the Embassy, care și-a folosit experiența în evenimente și servicii de ospitalitate pentru a-i oferi acestui spațiu unic în București, situat în inima orașului, confortul, versatilitatea și funcționalitatea de care avea nevoie pentru a deveni cel mai spectaculos loc de evenimente din oraș. Și, chiar dacă de aici nu vă putem promite că veți vedea un OZN, veți descoperi o priveliște uimitoare! 

Pentru a avea timp să vă trimitem invitațiile, vă rugăm să ne răspundeți până luni 29 octombrie 2018, la adresa dan.dimofte@aria-tnb.ro. Totodată, vă rugăm să ne spuneți dacă veniți însoțiți.