Adunarea Generală IAA România a ales Consiliul Director și Comitetul de Organizare Effie

In cadrul Adunarii Generale IAA care a avut loc in data de 15 Noiembrie 2018, au fost alese Comitetul Director al asociatiei pentru mandatul 2018-2020 si Comitetul de Organizare Effie – editia 2019.

Componenta Consiliului Director IAA pentru mandatul 2018-2020 este:

Presedinte: Valer Hancas (Kaufland Romania)
Reprezentanti ai Agentiilor: Mihai Trandafir (McCann Group); Andreea Dinescu (Mullen Lowe); Alex Badila (Publicis) si Lorand Balint (Propaganda)

Reprezentanti ai Clientilor: Giulia Burlui (Coca-Cola); Oana Mateescu (Ursus Breweries); Roxana Baias (Telekom) si Maria Predoiu care, conform statutului asociatiei, continua ca membru in Consiliul Director dupa incheierea mandatului de Presedinte.

Reprezentanti Mass media: Lucia Antal (ProTV) si Sorin Enache (Euromedia Group)

Componenta Comitetului de Organizare Effie 2019 este:

Presedinte – Victor Stroe (Leo Burnett)

Membri: Hortensia Nastase (Mullen Lowe); Mihai Trandafir (McCann); Irina Pencea (Jazz Communication); Raluca Kovacs (Publicis); Nicoleta Mihailescu (P&G); Eleodor Ghenoiu (Enel); Laura Barbu (Vodafone); Razvan Mircea (Strauss Romania); Alina Golopenta (Kaufland) si Raluca Mihalcea (Rompetrol)

Tototdata, Adunarea Generala a aprobat raportul de activitate pentru mandatul 2016-2018 precum si o actualizare a statutului asociatiei.

Asociația IAA Romania a fost înființată în 1993 cu scopul de a reprezenta interesele industriei de marketing si publicitate din Romania. IAA reuneşte peste 110 companii si este o asociație profesională tripartită, un parteneriat strategic unic ce apără interesele companiilor care activează în industria de marketing şi publicitate. Membrii IAA sunt companiile beneficiare de publicitate, agențiile de publicitate şi institutiile media care o difuzează.