Oana Bulexa, managing director MSL The Practice, va reprezenta România în juriul Cristal Festival 2018

Oana Bulexa, managing director MSL The Practice, face parte din juriul Cristal Festival 2018, reprezentând România la categoria Corporate & PR.

Începând cu ediția din acest an, Cristal Festival va deveni Cristal Media & ADvertising Summit, #CristalMAD2018, și va avea loc în perioada 12-15 decembrie, la Samoëns, în Alpii Francezi, unde va reuni peste 350 de factori de decizie din întreaga lume, din industria media & advertising.

Competiția din acest an are 12 secțiuni: Film, Film Craft, Print, Integrated, Design, Digital, Mobile, Branded Entertainment & Content, Media, Promo & Activation, Corporate & PR, Tech, ce vor fi jurizate de specialiști în comunicare din întreaga lume. Categoria de PR a fost introdusă în competiție în 2013, iar anul acesta va fi jurizată de 7 experți din România, Franța, Elveția, Canada, Italia și Emiratele Arabe Unite.

Artificial Intelligence va fi tema principală a Cristal Media & Advertising Summit 2018, care se va concentra pe cum poate fi pusă inteligența artificială în slujba brandurilor. Cu această ocazie, peste 20 de vorbitori internaționali vor discuta și împărtăși viziunea lor despre această tehnologie încă prea puțin cunoscută publicului larg, dar aflată în centrul multor dezbateri.

Cu o experiență de peste 16 ani în media și comunicare, Oana Bulexa a servit în calitate de jurat în numeroase competiții locale și internaționale, cel mai recent făcând parte din juriul Eurobest Festival of Creativity 2017. Ea are, la rândul său, în palmares peste 60 de premii, în competiții precum Cannes Lions, IPRA Golden World Awards, Global Sabre Awards, EMEA Sabre Awards, Romanian PR Award, Internetics sau ADC*RO Awards.

MSL The Practice, parte din cel mai mare grup de comunicare din România – Publicis Groupe, este cea mai premiată agenție de PR din România și din sud-estul Europei, recunoscută pentru creativitatea și eficiența campaniilor sale de comunicare, realizate pentru companii din toate domeniile (tech, consumer electronics, food & drinks, banking si servicii financiare, auto, pharma, entertainment, retail, imobiliare, ONG etc.).

Canalele oficiale ale Cristal Media & Advertising Summit 2018:
Twitter: @cristal_mad
Facebook: cristal.mad
Instagram: cristal_mad
#cristalmad2018