logo-IAA_30-1

Brandul de ceaiuri premium The Republic of Tea a intrat în portofoliul Secom®

13 decembrie 2018 – Secom®, lider de autoritate în soluții de medicină integrativă, a introdus în portofoliu marca americană de ceaiuri premium The Republic of Tea, cunoscută și respectată pentru calitatea superioară, selecția variată de arome, gustul delicios, dar și efectele benefice pe care ceaiurile le pot avea pentru sănătate. Un alt element definitoriu al brandului The Republic of Tea este prezentarea elegantă a produselor în cutii cilindrice metalice, reciclabile și reutilizabile, cu un design deosebit care pot fi oricând o variantă foarte distinsă de cadou pentru parteneri de afaceri sau apropiați.

Portofoliul Secom® include  24 de sortimente de ceai The Republic of Tea: 17 tipuri din plante, 4 tipuri de ceai verde, 2 sortimente de ceai negru și 1 sortiment de ceai alb, din care 9 variante sunt organice. Acestea vor fi comercializate exclusiv în magazinele Secom® și pe magazinul online www.secom.ro.

Produsele The Republic of Tea sunt de cea mai bună calitate și provin din culturi de ceai diverse din întreaga lume, de la Munții Wuyi din China până la insulele din Sri Lanka. Aromele folosite sunt naturale și sunt obținute numai prin distilare cu abur, fără utilizarea de aditivi chimici sau conservanți. Ceaiurile The Republic of Tea sunt verificate și supuse celor mai riguroase procese de asigurare a calității, la nivelul culturii, înainte de expediere și din nou la sosirea ceaiului pe linia de ambalare, iar apoi pe tot parcursul procesului de producție. Totodată, ceaiurile sunt în permanență testate pentru controlarea reziduurilor de pesticide.

Ceaiurile sunt ambalate în cutii cilindrice din oțel care se închid etanș și sunt unele dintre cele mai reciclate ambalaje la nivel mondial. Totodată, produsele The Republic of Tea sunt certificate BPA Free, care reprezintă garanția faptului că ambalajul respectiv nu conține BPA (Bisfenol A), substanță chimică ce imită activitatea, respectiv caracteristicile estrogenului, și care poate declanșa apariția anumitor afecțiuni. The Republic of Tea este membră a Ethical Tea Partnership, asociația non-profit a celor mai mari producători de ambalaje pentru ceai, care promovează responsabilitatea socială în comerțul internațional de ceai și aprovizionarea etică a ceaiului.

Ne bucurăm să ne extindem portofoliul de ceaiuri cu un brand atât de apreciat la nivel internațional și cu care împărtășim preocuparea pentru calitate superioară. În prezent, oferim consumatorilor noștri peste 40 de sortimente de ceai premium din gamele TEALIA și The Republic of Tea, care sperăm nu doar să îi ajute să treacă mai ușor peste sezonul rece dar și, de ce nu, să transforme consumul de ceai dintr-un obicei sezonier într-unul  recurent. Este un gest atât de simplu, dar cu un impact atât de mare pentru sănătatea noastră“ a declarat Lucia Costea, Managing Partener Secom®.

Brandul acordă o importanță deosebită protecției mediului care se reflectă atât în practicile de ambalare, cât și în cele de transport a ceaiurilor. Pungile rotunde de ceai The Republic of Tea sunt fabricate din hârtie nealbită – care nu conține substanțe chimice și nici clor – fără șnururi, etichete și capse. Ceaiurile sunt certificate non-GMO (nemodificată genetic), Gluten free (nu conține gluten) sau Kosher (Passover). De asemenea, ambalarea și transportul ceaiurilor The Republic of Tea se axează pe minimalism, simplitate și eliminarea excesului. Pentru toate livrările, materialul principal de ambalare este hârtia de ceai regenerată, suplimentată cu produse de ambalare 100% reciclabile. Materialele naturale folosite pentru ambalare nu numai că protejează ceaiul și permite The Republic of Tea să utilizeze cutii de transport mai mici, dar ajută și la economisirea combustibililor și reducerea nivelului de poluare rezultat în urma transportului.

Ceaiurile The Republic of Tea din portofoliul Secom sunt ambalate în cutii de 36 și repectiv 50 de plicuri, prezentare care asigură un raport corect între cantitate-calitate și prețul produselor și care oferă Secom® un avantaj competitiv, în contextul în care piața locală este dominată de cutii de 20 de plicuri.

Despre Secom®

Secom® este compania românească, lider de autoritate în soluții de medicină integrativă care răspund nevoilor unui lifestyle sănătos al omului modern, și promotor al frumuseții prin produse cosmetice naturale, cu ingrediente de înaltă calitate. Compania este specializată în importul, distribuția și comercializarea de produse naturale pentru sănătate, frumusețe, respectiv suplimente alimentare, ceaiuri și cosmetice naturale.

Secom® a făcut pionierat, fiind prima companie care a introdus în România multe dintre ingredientele “inovatoare” disponibile astăzi: ciuperci medicinale, colostru, glutation, 5-HTP, resveratrol, GABA, L-citrulină și prima gamă de suplimente special creată de medici pediatri pentru sănătatea copiilor – ChildLife® Essentials, dar și concepte precum cel de medicină integrativă sau extract standardizat.

În prezent, portofoliul Secom® include peste 400 de produse naturale premium, cu ingrediente de înaltă calitate, din 3 categorii: suplimente alimentare, ceaiuri și produse cosmetice naturale de ultimă generație. Produsele Secom® sunt disponibile în peste 8000 de farmacii și magazine cu profil naturist la nivel național, pe www.secom®.roși în cele 14 magazine Secom® din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu, Timișoara, Arad și Oradea.

Despre The Republic of TEA

The Republic of Tea îmbogățește viața consumatorilor săi, oferindu-le cele mai gustoase ceaiuri și infuzii premium de plante, prin inovație și educație și prin promovarea conceptului de savurare a vieții, asemenea ceaiului, înghițitură, cu înghițitură, în tihnă, pe îndelete. Înființat în 19992, The Republic of Tea a lansat un adevărat trend propunând ceaiurile premium marcă proprie. Astăzi brandul oferă o mare varietate de ceaiuri de calitate superioară, amestecturi  din plante, cărți și accesorii inspirate de natură. The Republic of Tea are în portofoliu 300 de ceaiuri 100% naturale și diverse alte sortimente, precum și accesorii pentru ceai și o gamă de ceaiuri reci  premium, îmbuteliate în ambalaje din sticlă, create special pentru restaurantele și hotelurile cu bucătării fine. Totodată, The Republic of Tea acordă o importanță deosebită modului în care activitatea brandului influențează societatea și în acest sens susține organizații de seamă precum The Ethical Tea Partnership și The Whole Planet Foundation. Produsele The Republic of Tea beneficiază de următoarele certificări:  Demeter USA Certified Biodynamic, Fair Trade (ingredientele sunt provenite din comerțul echitabil), Gluten-Free (produsele nu conțin gluten), Non-GMO (nu conțin organisme modificate genetic), OU Kosher, Rainforest Alliance șiUSDA Organic – certificări care confirmă  respectarea celor mai înalte standarde din industrie. Pentru mai multe informații, accesați www.REPUBLICofTEA.com,  sau urmăriți Republic of Tea pe Twitter, Facebook, Instagram și Snapchat @RepublicofTea.