Digital Marketing Forum 2019 aduce 3 traininguri inedite susținute de specialiști internaționali!

În fiecare an, apar noi canale de comunicare și noi tehnologii care ajută brand-urile să comunice cu consumatorii. În același timp, tactici vechi se consolidează sau încet, încet dispar. Oamenii de marketing trebuie, de aceea, să fie mereu la zi cu noutățile și să aibă la îndemână atât instrumentele, cât și soluțiile la orice provocare, pentru a genera valoare în companiile lor.

An de an, Digital Marketing Forum, cel mai important eveniment dedicat tendințelor din marketingul digital, aduce în prim plan tendințele momentului, soluții de optimizare a campaniilor și oportunități în digital marketing.

Pe 21 – 22 februarie, la JW Marriott Grand Hotel, București, evenimentul vine cu o zi de conferințe regândite pe un concept nou și o zi cu trei cursuri intensive pe 3 dintre cele mai fierbinți subiecte ale momentului: Digital Strategy, Instagram Marketing și LinkedIn Marketing.

CREATING A WINNING DIGITAL MARKETING STRATEGY

Trainingul pe Digital Strategy este susținut de Jenna Tiffany (Consultant și Expert în Marketing în Londra) și va oferi informații despre cum să creezi o strategie de marketing de succes. Vei învăța cum să ajungi la clienții tăi prin segmentarea eficientă, targeting și poziționarea organizației tale, vei avea toate ingredientele unei campanii de marketing de succes și vei identifica canalele potrivite pe care organizația ta le poate utiliza pentru a atrage clienți.

MASTERING THE ART OF INSTAGRAM

Trainingul susținut de Rob Lee (Consultant & Trainer, Instagram & Snapchat for Business) îți va oferi o înțelegere aprofundată a uneia dintre rețelele sociale cu creșterea cea mai rapidă din lume. Vei învăța cum să utilizezi toate funcțiile Instagramului la un nivel practic, precum și să dezvolți o strategie pe termen lung pentru a avea succes pe această rețea socială. Pe parcursul acestui curs vei primi exemple de campanii de succes pe Instagram, vei învăța cum să îți dezvolți propriul stil vizual și să faci exerciții practice care te vor ajuta să îți aduci la viață contul de Instagram.

UNLEASH THE POWER OF LINKEDIN

Cursul inedit de LinkedIn va fi susținut de Dean Seddon (Marketing Consultant & LinkedIn Trainer) și în cadrul lui vei afla ultimele sfaturi, trucuri și tehnici pentru pentru a-ți crește vizibilitatea. LinkedIn facilitează dezvoltarea afacerilor, recrutarea, brand awareness-ul, transferul de cunoștințe și engagement-ul clienților. Vei învăța cum această platformă poate să ofere un avantaj competitiv important pentru companii. Trainingul îți va oferi toate cunoștințele și tehnicile de care ai nevoie pentru a-ți construi activitatea de marketing pe LinkedIn a companiei tale.

Mai multe detalii despre traininguri, speakeri și înregistrare sunt disponibile pe www.digitalforum.ro.