Institutul Qreator deschide seria de întâlniri Exposed

Institutul Qreator va găzdui începând de marți, 26 februarie 2019, seria de întâlniri Exposed moderate de Adrian Despot.

 Exposed este o experiență prin care publicul larg are ocazia de a întâlni oamenii din spatele meseriei de artist. Conceput sub forma unui meet-and-greet, evenimentul va prezenta povești de viață ale artiștilor la început de drum sau deja consacrați, provocările și piedicile pe care le-au întâlnit de-a lungul timpului, dar și maniera lor de a le depăși. Prima ediție Exposed îi va avea ca invitați pe cei de la trupa The Kryptonite Sparks.

 Adrian Despot este unul dintre cei mai iubiți artiști români, fiind apreciat pentru autenticitatea, creativitatea și implicarea sa în susținerea mai multor proiecte artistice și sociale. Este solistul formației Vița de Vie, o binecunoscută trupă de rock alternativ, însă este apreciat și pentru talentul său de producător și compozitor. Adrian va modera o serie de 4 evenimente Exposed unde vor fi invitate diverse trupe din scena muzicală românească, fiind ambasadorul #manoftalent al Institutului Qreator.

 Institutul Qreator își propune să genereze și să curatorieze conținut creativ de calitate, oferind noi perspective comunităților de creatori autohtoni. O inițiativă care dorește să creeze punți de legătură între artiști și pasionații de artă, fiind un loc al întâlnirilor interesate de: muzică, film, modă, artă contemporană, gastronomie, educație, literatură sau cultură urbană.

 Vă așteptăm marți, 26 februarie 2019, de la ora 19:00, la prima ediție Exposed la Qreator by Iqos, Bulevardul Aviatorilor 8A.