Orange România deschide smart shop-ul cu numărul 1.000 la nivel internaţional

București, 16 aprilie 2019. Sâmbătă, 13 aprilie, Orange a deschis în Botoșani smart shop-ul cu numărul 1.000 inaugurat la nivelul întregului grup Orange.

În martie 2015, România a devenit prima țară în care Grupul Orange a lansat conceptul de smart shop, un magazin în care tehnologia și digitalul creează un spațiu inovator care oferă clienților o experiență de cumpărare inedită. De atunci, smart shop-urile Orange au devenit mai mult decât magazine moderne, transformându-se în spații în care clienții pot interacționa cu cele mai noi inovații și pot descoperi avantajele pe care tehnologia le poate aduce în viața de zi cu zi. Proiecte ca cele din seria Tech a Break precum Smart Design Challenge, competiție ce încurajează îmbinarea tehnologiei cu designul de produs, invită clienții în smart shop-urile Orange să descopere cum tehnologia poate fi integrată în obiectele pe care le folosim zi de zi. Totodată, smart shop-urile au devenit hub-uri ce încurajează educația digitală. Evenimentele „SuperCoders” (ateliere de inițiere în programare pentru copii) sau „Părinți la Școală” (cursuri gratuite de tehnologie pentru părinți și bunici), organizate în smart shop-uri, sunt doar câteva exemple.

„Suntem bucuroși să inaugurăm smart shop-ul cu numărul 1.000 din Grupul Orange. Ca și acum patru ani, scopul și viziunea din spatele conceptului de smart shop rămân aceleași – de a oferi clienților noștri o experiență de cumpărare inegalabilă, ce pune prețţ pe timpul pe care clienții îl petrec în magazin și îi aduce mai aproape de tot ceea ce înseamnă tehnologie și mediul digital.” a declarat Adrian Pănuță, Sales & Distribution Director, Orange România.

Aflat pe strada 1 Decembrie nr. 25, noul smart shop Orange și-a întâmpinat clienții cu cele mai noi tehnologii, dispozitive inteligente și telefoane de ultimă generație, dar și cu oferte speciale pentru a marca acest moment.

Oferta specială de lansare a Orange smart shop-ul din Botoșani, valabilă până la data de 12 mai 2019:

  • 100 euro reducere pentru Samsung Galaxy S10e
  • 50 euro reducere pentru Samsung Galaxy A50
  • 25% reducere la toate accesoriile disponibile în magazin

În plus, în perioada următoare noi magazine de tip smart shop vor fi deschise în Mangalia pe șoseaua Constantei, bl. 5 în data de 19 aprilie și în Brașov pe strada Saturn, nr. 32, pe 26 aprilie, numărul total al acestora ajungând la 41 în România.