logo-IAA_30-1

Conferinţa Globală IAA „Creativity4Better” revine la Bucureşti cu o a treia ediţie și anunță primii speakeri

Bucureşti, 15 mai 2019

Pe 17 octombrie, Bucureştiul va găzdui unul dintre cele mai importante evenimente din industria de creativitate. Conferinţa Globală IAA „Creativity4Better” revine cu o a treia ediţie şi va aduce în faţa comunităţii creative locale și internaționale speakeri de top la nivel global.

Prezentările de pe scena „Creativity4Better” vor atinge subiecte diverse, de la restructurarea organizaţiilor pentru a îmbrățișa cerințele erei digitale, modul în care creativitatea contribuie la evoluţia unor întregi culturi, până la inovaţia în tehnologie, în design şi în mass-media, toate stând sub umbrela creativităţii şi a culturii inovaţiei, care reprezintă tema principală a ediţiei din acest an.

Continuăm cu ambiţie demersul nostru de a transforma Bucureştiul într-un hub al creativităţii, prin a inspira comunitățile creative locale și globale și a aduce cei mai relevanţi speakeri în faţa lor. Anul acesta, conferinţa va reuni profesionişti din domenii diverse, care au în comun o contribuţie valoroasă la inovarea industriilor în care activează. Cu ajutorul speakerilor noştri, ne propunem să inspirăm comunitatea MarCom să fie mai curajoasă, să stimuleze creativitatea şi să îmbrăţişeze inovaţia, astfel încât să obţină rezultate remarcabile.”, spune Valer Hancaş, Preşedinte IAA România.

Cea de-a treia ediţie va reuni personalități vizionare şi creativi multi-premiaţi, printre care se numără: Karim Rashid, o legendă a design-ului, Jacques Seguela, Fondator RSCG şi Chief Creative Officer de mai bine de 25 de ani, supranumit „monstrul sacru al publicităţii franceze”, Rory Sutherland, Vice-Chairman Oglivy UK şi un simbol al industriei de advertising din Marea Britanie, Geoffrey Hantson, Creative Officer Happines, agenţie afiliată FCB, probabil unul dintre cei mai premiaţi creativi din lume.

Pe lângă ei ii vom avea pe scenă pe Noah Khan, Regional President Digital & Innovation TBWA & DAN pentru CEE, Middle East şi Africa, cel care a dezvoltat (printre altele) campania de susținere a drepturilor femeilor din Arabia Saudita de a conduce automobile, Blake Harrop, Managing Director Wieden & Kennedy Amsterdam, Agenția Anului în 2018 (Adweek) şi Suresh Mathai, CEO Continuum Global, San Francisco, expert în scalarea programelor de marketing prin data analytics, pentru branduri leader de piață.

Conferinţa va avea loc la Opera Naţională, iar biletele pot fi achiziţionate online pe www.creativity4better.com la preţul de 265 euro (+TVA) pentru membrii IAA, preţ special valabil în perioada 15 mai – 15 iunie 2019.

Mulţumim sponsorilor care s-au alăturat Conferinţei Globale IAA 2019: Kaufland, Coca-Cola, Philip Morris Trading, Ursus – Gold Partners, MedLife, Nespresso – Partners. Mulțumim, de asemenea, tuturor partenerilor media și celor care ne susțin în acest demers de a aduce mai aproape de comunitatea locală, pentru al treilea an consecutiv, cele mai valoroase surse de inspiraţie.

IAA România este cea mai vastă și mai reprezentativă asociație profesională a industriei de marketing, comunicare și media, un parteneriat strategic unic ce reprezintă interesele a peste 110 companii active în industrie: clienți de publicitate, agenții de publicitate și media și instituții mass media. Obiectivul IAA este să transforme România într-un hub global creativ, devenind astfel busola industriei de marketing și comunicare.

IAA România este afiliată la IAA Global cu sediul la New York și filiale în peste 56 de țări. Pentru activitatea sa la standarde de excelență, IAA România a primit de 3 ori premiul global IAA Inspire Award – pentru cea mai activă și creativă filială din lume.

Persoana de contact: Ruxandra Radu, ruxandra.radu@iaa.ro