logo-IAA_30-1

Ziua Publicitatii 2019 // Meet The Speakers | Everything on the table with KFC & MRM// McCann

Pentru al V-lea an consecutiv, Ziua Publicității se întoarce cu perspective fresh din industrie și profesioniști gata să le discute pe 30 mai, la Cinema Elvire Popesco (Bd. Dacia, nr. 77).

Această ediție își propune să culeagă și să dea mai departe idei de succes, să înțeleagă modul în care s-au născut și s-au dezvoltat cele mai bune campanii, evenimente şi platforme media la care ne raportăm astăzi, oferind o viziune de culise.

Direct din spatele cortinei vin să vorbească reprezentanți ai câtorva dintre agențiile și companiile care au dat naștere unor campanii de succes, ce merită să fie deconstruite pentru a oferi o perspectivă de ansamblu asupra întregului proces deopotrivă strategic și creativ. Astfel, vor contura împreună o discuție amplă despre echipe și procese de lucru, așa cum le-au experimentat și parcurs în activitatea lor, ca în final să înțelegem un pic mai mult despre rețetele unei campanii reușite.

Una dintre aceste echipele care se alătură discuției despre proiecte de succes este cea formată dintre KFC & MRM // MCCANN care vor prezenta All you need to know about the new wave of digital advertising.

 Tina Crețu și Gina Zgubea (Senior Digital Marketing Managers @ KFC), împreună cu Simona Suman și Ion Cojocaru (Creative Directors @ MRM // McCann) vor oferi un exemplu în care digitalul și producția răspund unor insight-uri reale, prezente și atent documentate. Despre cum au reușit să deschidă un dialog despre fenomenul online-offline prin cele două seriale lansate pe platforma KFC Social Entertainment: Social Me & RANDOM.

Everything on the table with KFC & MRM// McCann este o prezentare neconvențională, sub forma unui talk show în care vor fi abordate atât topicuri related to KFC SEC campaigns & digital activations, cât și behind the scenes moments.

Meet the speakers:

Simona Suman – Creative Director @ MRM // McCann România

Simona a început să lucreze într-o agenție de publicitate locală încă de la vârsta de 19 ani, pe postul de junior copywriter. De atunci, munca ei i-a permis să descopere lumea, având oportunitatea să lucreze în 3 țări diferite, să jurizeze și să fie speaker la festivaluri internaționale și promovând mișcarea “Lady Steps”, programul de încurajare a femeilor din industrie, pe care l-a co-fondat.

În ultimii 10 ani, a lucrat în rețele ca Y&R și FCB, până când a intrat în familia McCann, ocupându-se atât de proiecte locale, dar și de proiecte regionale și globale pentru clienți precum Coca-Cola, Vodafone, MasterCard, KFC și mulți alții.

În tot acest timp, a fost nominalizată și premiată în festivalurile locale și internaționale ale industriei.

 Tina Crețu – Senior Digital Marketing Manager @ KFC, Pizza Hut & Taco Bell

Senior Digital Marketing Manager cu peste 8 ani de expriență în online marketing și un background solid în PR & digital advertising. Tina este responsabilă pentru strategia de marketing digital & e-commerce pentru KFC, Pizza Hut, Taco Bell & PAUL România. Coordonează atât proiecte integrate și cu focus pe digital, precum și activități de creștere a performanței canalelor de vânzare online.

Gina Zgubea – Senior Digital Marketing Manager @ KFC, Pizza Hut & Taco Bell

Cu o experiență de 12 ani în mediul digital, Gina și-a început cariera în online publishing și apoi a făcut tranziția către zona de digital advertising via un butic de creație. După mai muți ani în care a schimbat agenții de digital de top din România și a lucrat atât pentru clienți locali, regionali cât și globali a decis să-și continue parcursul profesional la client, pe poziția de Senior Digital Marketing Manager. Din această postură coordonează proiecte cu focus pe tehnologie, fiind responsabilă de implementarea pe plan local a sistemelor automate de preluare a comenzilor din restaurantele KFC.

Ion Cojocaru a.k.a. Lutzu – Content Director @ MRM // McCann România

Content Director în fișa postului, Regizor în inimă, Ion Cojocaru aka Lutzu aduce un suflu nou industriei creative.

A început să lucreze în publicitate ca art director acum 15 ani, iar pe parcursul carierei sale a câștigat cele mai râvnite premii din publicitate precum: Cannes Lions Titanium și Grand Prix în Europa de Est. Munca lui a fost recunoscută și la festivaluri internaționale ca D&AD, Clio, one Show, Eurobest, Golden Drum, iar acestea sunt doar câteva dintre ele!

Misiunea lui de Content Director este să creeze și să producă conținut care merită urmărit și care să-i determine pe oameni să nu vrea să apeze butonul de skip.

Deviza lui este: “Think Netflix, dar pentru branduri!”

Ziua Publicității:

Evenimentul va începe pe 30 mai de la ora 10.00 și va fi prezentat de Cristian Leonte (Pro TV).

Detalii despre eveniment aici: https://www.facebook.com/events/315497015810155/

Accesul este liber, cu înregistrare pe: https://ove.ro/ziua-publicitatii-2019-behind-the-scenes

***

„Ziua Publicității” este un eveniment prezentat de AQUA Carpatica, organizat cu sprijinul PRO TV şi Philip Morris International.

Parteneri: Domeniile Sâmburesti, Doncafé și KFC
Partener media special: RADIO GUERRILLA
Parteneri media: IQads, SMARK, Paginademedia.ro şi The Institute