logo-IAA_30-1

Programul Erisma- Leadership Creativ așteaptă o nouă serie de participanți

Programul  Erisma – Leadership Creativ seria 28, care va începe în 28 septembrie mai are doar 3 locuri disponibile, la București.

Premisa. Actul de leadership este “ieșirea la rampă” în fața oamenilor pe care îi conduci. Acolo, prin gândurile, ideile și poveștile tale îi inspiri și îi atragi, concentrezi energiile celor din fața ta către o țintă comună.

Abordarea Erisma: Leadership-ul este despre Autenticitate – asumarea propriilor valori, despre a trăi, dar şi a comunica aceste valori cu însufleţire. Modulele din program sunt Tehnici TeatraleScriere CreativăAutocunoaștere, Vorbirea în Public.

ProfesoriHoria Roman Patapievici, Radu Paraschivescu, Adrian Titieni, Liviu Papadima, Mihaela Gînju și Mugur Ciumăgeanu.

Ce câștigi:

  • Vei descoperi în tine un om mai clar articulat, mai sigur pe el și totodată mai bine și mai atent așezat în relația cu celălalt;
  • Alături de colegii și profesorii tăi vei trăi experiențe vii, emoționante și bogate în semnificație pentru rolul tău de conducător;
  • Vei descoperi curajul dar, mai ales, bucuria de a le arăta celorlalți, la scenă deschisă, cine ești, în ce crezi și care sunt poveștile de viață care te-au format ca om și ca lider;
  • Vei câștiga o mai mare încredere în tine și putere de a-ți pune în valoare punctele forte în beneficiul comunității din care faci parte;
  • Vei intra în comunitatea absolvenților Erisma, una dintre cele mai active și unite comunități din România.

Ce spun absolvenții:
”Erisma face parte din programele de dezvoltare în care cred şi pe care le recomand. Nu este doar despre leadership şi despre vorbirea în public, este despre fiecare dintre noi. Este un program original, care aduce laolaltă manageri şi antreprenori autentici care sunt bucuroşi să înveţe.”, Elena Călin, CEO UP! Your Service Romania și absolventă Erisma 5.

Taxa de participare este de 3.620 euro + TVA. 

Peste 500 de CEO, Președinți, Vicepreședinți, Manageri,  Antreprenori și Bursieri au ales să se formeze ca lideri în cadrul programelor Erisma.