”Cum să conduci ca să construiești Încrederea” – seria a 2-a de conferințe cu Horia Roman Patapievici – Despre Adevăr, Putere, Capitalism

Sub conceptul Întâlnirile ERUDIO, în zilele de 6, 13 și 20 noiembrie 2019, la sediul CBRE, va avea loc o serie de 3 conferințe despre ”Cum să conduci ca să construiești Încrederea”, susținute de filosoful și scriitorul Horia Roman Patapievici.

 În cadrul acestor întâlniri ne-am propus să aducem în discuție teme derivate din conceptul de Încredere. Colaborarea dintre oameni din domenii diferite face posibilă Prosperitatea. Ca să putem colabora trebuie să avem Încredere că și ceilalți vor colabora și își vor respecta angajamentele. Fapt ce duce, în cele din urmă, la mai multă Prosperitate, care sporește la rândul ei Încrederea – este ceea ce numim un cerc virtuos.

Țări ca Finlanda, Norvegia sau Elveția au un nivel de încredere între oameni de peste 70%, nivel corelat cu prosperitatea lor. În Romania, gradul de încredere dintre oameni este azi sub 11%.

 Pentru primele trei conferințe am luat ca teme chiar subiectul Încrederii, Eticul și Cunoașterea Tacită.

 În această toamnă continuăm discuția pe tema a ceea ce creează sau nu încredere luând în discuție Adevărul (6 noiembrie), Puterea (13 noiembrie) și răspunzând la întrebarea Ce este Capitalismul (20 noiembrie): http://www.erudio.ro/ro/erisma/intalnirile-erudio-seria-ii/

Taxa de participare per conferință este de 120 EURO + TVA/persoană. Se acordă reduceri de 5% pentru 2 conferințe, 10% pentru 3 sau mai multe conferințe.

Pentru detalii şi înscriere vă rugăm sa ne scrieți un mesaj la contact@erudio.ro.

Vă așteptăm cu drag!