Roxana Buha este noul Head of Investment al Publicis Groupe Romania

Începând cu luna noiembrie, Roxana Buha este Head of Investment al Publicis Groupe Romania.

Roxana este unul dintre cei mai longevivi profesioniști din industria românească de media, cu o experiență de peste 20 ani ani în zona de trading.

„Mă simt pregătită și încrezătoare pentru această nouă provocare. Desigur, la nivelul grupului nostru colaborăm și relaționăm deja foarte bine în zona de investment, însă pentru viitor e nevoie de un plan ambițios pentru a securiza poziția de market leader a grupului. O să pun toată energia în sprijinul colegilor, pentru realizarea unor planuri strategice, structurate atât la nivel de grup, cât și pentru specificitatea fiecărei divizii”, a declarat Roxana Buha

În noul rol, Roxana va raporta direct către Ștefan Iordache și Teddy Dumitrescu.

Rolul de Head of Investment Publicis Groupe Romania presupune stabilirea și implementarea tuturor strategiilor de negociere cu medii și furnizori, pentru maximizarea avantajelor competitive și asigurarea celor mai bune condiții comerciale pentru clienții agențiilor din grupul Publicis Romania.

O felicit din toată inima pe Roxana. Experiența ei în zona de media trading este excepțională și am toată încrederea că din această poziție, Roxana va contribui la atingerea potențialului maxim al Publicis Groupe Romania”, a declarat Alexandra Dimitriu, Chief Media Officer Publicis Groupe

Despre Publicis Groupe Romania

Publicis Groupe Romania, prezent de 25 ani pe piața locală, este cel mai mare grup de marketing, comunicare și transformare digitală din România, având la bază sinergia dintre creativitate și tehnologie. Publicis Groupe Romania oferă clienților acces la servicii și instrumente de top adaptate nevoilor lor și asigură, prin modelul său de business, Power Of One, un management fluid al resurselor și aptitudinilor alocate fiecărui client în parte. În portofoliul Publicis Groupe Romania se află unele dintre cele mai puternice agenții de marketing și comunicare din lume: Publicis România, Leo Burnett, Saatchi&Saatchi+The Geeks, MSL The Practice, Zenith, Starcom și Spark Foundry.