IAA România își transferă activitatea în online

Începând de astăzi, 11 Martie, IAA România își transferă activitatea în online.

Comitetul de Organizare Effie 2020, dar și celelalte grupuri de lucru care coordonează proiectele în derulare vor lua toate măsurile pentru amânarea activităților ce presupun întâlniri publice pentru partea a doua a anului.

Cursurile Școlii IAA – Modulul de Media – aflat în derulare se vor reprograma atunci cand situația o va permite, iar examenele Modulelor încheiate de curând se vor derula online.

Conferința Globală IAA și evenimentele din umbrela Creativity4Better Hub vor avea loc la datele la care au fost programate (Octombrie și Noiembrie 2020).

Programele de educație din cadrul parteneriatului cu mediul academic (AcademIAA) se suspendă până la reluarea cursurilor în Universități, iar programul de mentorat de carieră oferit studenților (MentorIAA) va continua online.

În această perioadă IAA România recomandă tuturor membrilor săi, dar și celorlalte companii din industria de marketing și comunicare să manifeste înțelegere față de partenerii de afaceri care au decis să continue activitatea lucrând la distanță și să-și adapteze modul de lucru în așa fel încât proiectele să nu sufere întârzieri.

Suntem convinși că, împreună, putem găsi soluții de lucru sigure și eficiente.

Echipa IAA România rămâne la dispoziția membrilor asociației pentru orice solicitare, propunere sau proiect.