Reinventarea industriei de marcom. Previziuni în criză pentru după criză

Această sesiune vine în întâmpinarea nevoii de adaptare a strategiilor de marketing și comunicare, în contextul crizei actuale. Oamenii și echipele din marcom trec printr-o perioadă de incertitudine și se întreabă, firesc, cum să acționeze și ce va fi după. Prin această sesiune, ne propunem să privim în perspectivă la cum va arăta lumea după criză. Vom analiza schimbări de comportamente și modele ale crizelor precedente pentru a anticipa ce va urma.

Panelul se adresează profesioniștilor din industria de marketing și comunicare și va aduce împreună oameni cu experiență vastă și diversă în industria de marketing și comunicare:

  • Lucia Antal – Head of Research & Development ProTV și membru al Boardului IAA România
  • Alexandra Dimitriu (Iavorschi) – Managing Director Starcom România
  • Ionuț Stanimir – Marketing & Communication Director BCR
  • Claudiu Petria –  COO & Co-founder Questo
  • Maria Predoiu –  moderator – Co-fondator Qriser.com, membru al Boardului IAA România

Vom discuta despre:

  • Ce ne-au învățat crizele din trecut? Despre oameni, despre comunități, despre brand-uri.
  • Care sunt cele mai importante aspecte specifice acestei crize?
  • Care comportamente umane se modifică în această criză și care rămân la fel?
  • Cum ar trebui să inovăm în industria de marcom în timpul acestei crize, pentru după criză?

Pentru a participa la sesiune, înregistrează-te prin achiziționarea programului în platforma Qriser. Vei primi pe email detaliile tehnice de conectare, în Zoom. Fondurile strânse din vânzarea locurilor la acest eveniment vor fi donate Spitalului Matei Balș, București.

Prin înscrierea la sesiunea on-line și accesarea linkului de participare, declar că sunt de acord ca AMMA (Qriser) și IAA să: 1) înregistreze audio/video sesiunile de training la care particip și 2) să colecteze și prelucreze datele mele cu caracter personal pe care decid să le folosesc/fac vizibile în timpul și după efectuarea programului de training (imagine, nume, înregistrare audio și video). Înțeleg că scopul colectarii acestor date este acela de a promova serviciile oferite prin intermediul Platformei Qriser. Sunt de acord ca aceste date să fie colectate și prelucrate în conformitate cu Politica Qriser de protecție a datelor personale.

Declar că am luat la cunoștință faptul că, potrivit legii, îmi sunt garantate următoarele drepturi: (i) dreptul de informare, (ii) dreptul de acces la date, (iii) dreptul la rectificare, (iv) dreptul de a solicita ștergerea datelor, (v) dreptul la restricționarea prelucrării, (vi) dreptul la portabilitatea datelor, (vii) dreptul de opoziție, (viii) dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteți trimite o solicitare la adresa de email contact@qriser.com.