Beck et al. Services – noul membru IAA România

Începând din această săptămână, Beck et al. Services este noul membru al IAA România, care oferă soluții de digitalizare a afacerilor. Acestea permit continuarea activității indiferent de locul în care te afli.

Filiala clujeană aparține grupului Beck at al. Germania și a fost deschisă în anul 2005. De peste 9 ani dezvoltă și susține modul de lucru digital și pentru companiile din România, pentru ca acesteasă crească în mod inteligent și sustenabil.

Principiile care stau la baza Beck at al. Services și care au dus la dezvoltarea continuă a echipei și a companiei sunt: respectul, feedback-ul, acțiunea și mediul pozitiv, cel care îmbogățește gândirea vizionară și oferă oportunități de creștere.

Iar pentru că partenerii de încredere sunt temelia succesului, compania colaborează cu parteneri de renume internațional precum: Microsoft, IBM , Amazon web services. Prin colaborarea cu DocuWare și JobRoutereservește clienți importanți de de piața românească,și nu numai, precum: Mercury 360, Clini-Lab, Elit, Fomco sau Power Medical.

Beck et al. Services oferă accelerarea digitalizării în companii. Astfel, clienții primesc servicii de consultanță, implementare și suport tehnic pentru care să faciliteze integrarea ușoară și rapidă a soluțiilor digitale.