București, 8 aprilie 2020 – Ca parte a inițiativei naționale de strângere de fonduri demarată alături de Crucea Roșie Română, Timișoreana dă tonul solidarității și lansează melodia „Împreună”, aducând împreună unele dintre cele mai iubite voci din România. În prima zi de Paște, pe 19 aprilie, momentul artistic caritabil va fi transmis simultan pe Antena 1, Digi 24, Kanal D și PRO TV.
Andra, Damian Drăghici, Feli, Florin Ristei, Horia Brenciu, Iuliana Tudor, Sore, Virgil Ianţu, artiștii Orchestrei Române de Tineret și Casa de producție muzicală HaHaHa Production find cei care s-au alăturat inițiativei.
Această melodie a solidarității dintre români – „ Împreună” – a fost compusă de către echipa HaHaHa Production: Felicia Donose, Andrei-Tiberiu Maria (Smiley), Şerban Cazan şi Dorian Micu. Într-un efort comun, menit să vină în sprijinul inițiativei #separațidarîmpreună, unii dintre cei mai iubiti artiști de către români interpretează aceasta piesă, separaţi, de la distanță, şi fiecare de acasă.
Ei vor fi doar virtual împreună, în prima zi de Paște, pe 19 aprilie, în transmisiune simultană, la ora 19.50, într-un moment artistic difuzat pe Antena 1, Digi 24, Kanal D și PRO TV.
„Împreună” este o piesă despre cum trebuie să fim de fapt. Nu numai acum, ci mereu. În viaţa mea, mi s-a confirmat că lucrurile bune se fac în echipă, se fac împreună. Acum, mai mult decat oricând, chiar dacă suntem desparţiţi fizic trebuie să fim împreună şi să ajutăm să ne fie mai bine.’’ – a declarat Şerban Cazan, unul dintre compozitorii melodiei.
„În aceste momente, noi toţi avem nevoie să ne reamintim ce este bun şi frumos, iar muzica este cea care ne aduce bucurie în momentele frumoase sau alinare şi speranţă în momentele grele. Alături de artiştii care s-au alăturat iniţiativei #separaţidarîmpreuna, Timişoreana îşi doreşte să aducă speranţă şi optimism tuturor românilor, că vom depăşi cu bine această perioadă, împreună. Le mulţumim artiştilor că au reuşit să compună şi să interpreteze o melodie nouă, arătând că nimic nu este imposibil de realizat, chiar şi de la distanţă.” – a declarat Iulia Dobre, Senior Brand Manager Timișoreana.
„Mulțumim tuturor pentru donațiile făcute până acum şi mulțumim tuturor artiştilor care s-au implicat în această inițiativă. Este minunat să vedem că, deși de la distanță, suntem împreună. Eforturile personalului medical român sunt uriașe, așa că este esențial ca în această perioadă să fim cât mai mulți, uniți și alături de ei. Fiecare donație, indiferent de sumă, contează. Împreună putem ajuta la înfrângerea acestui virus.”, a completat Ioan Silviu Lefter, Director General, Crucea Roșie Română.
Românii au dat încă o dată dovadă de solidaritate și s-au alăturat inițiativei naționale de strângere de fonduri
#separațidarîmpreună, menită să sprijine necesitățile urgente ale sistemului medical din România în lupta împotriva Coronavirus. Ca parte a inițiativei naționale de strângere de fonduri, Timișoreana a făcut primul pas și a donat 1.000.000 de lei către Crucea Roșie Română pentru achiziționarea de echipamente urgente și necesare pentru spitalele din România.
Toți cei care vor să fie împreună cu noi și să se alăture inițiativei și, își doresc și au posibilitatea să ajute, o pot face în continuare, donând echivalentul a 2 euro prin SMS la numărul 8827, cu textul: DONEZ sau donând on-line pe website-ul : www.separatidarimpreuna.ro.
Toate informațiile despre strângerea de fonduri pot fi găsite pe platforma dedicată acesteia – www.separatidarimpreuna.ro și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/BereTimisoreana, care vor fi actualizate cu informații despre evoluția donațiilor și a inițiativei.
Informații despre implicarea și modul în care sunt folosiți banii din campanie, găsiți pe site-ul www.crucearosie.ro
***
Despre Timişoreana
Fabricată încă de la 1718, berea Timișoreana aduce cu sine experiența şi tradiția maeștrilor berari ce şi-au lăsat amprenta peste ani. Timișoreana s-a născut în cea mai veche fabrică de bere din România, fiind atestată printr-un act petiţionar al magistratului oraşului Timişoara, care datează din 1 ianuarie 1718.