Business Innovation IN and OUT of crisis – Profesor Loredana Pădurean, MIT Sloan, în dialog cu Orlando Nicoară

Inovația, atitudinea managerială, adaptabilitatea la noile condiții sunt doar câteva dintre trăsăturile cheie de care oamenii de business au nevoie pentru a supraviețui în și a reveni din această criză.

Fiecare provocare aduce de fapt noi oportunități. Acum este cel mai bun moment pentru a lucra la ideile care vor fi fundația pentru produsele și serviciile viitoare ale business-urilor în care sunteți implicați.

În ultimele două luni de pandemie Covid19, Profesor Pădurean a avut discuții cu diverși CEO de nivel global pentru a concluziona ce anume ar fi necesar pentru a supraviețui în și a reveni din această criză care afectează fiecare fibră a societății noastre. Iar toate aceste discuții au ajuns la un numitor comun interesant: antreprenorialism. 

Altfel spus, oamenii de business, fie că își conduc propria afacere sau ocupă poziții de top în corporații, au nevoie astăzi, mai mult ca oricând, să se comporte ca adevărați antreprenori, care organizează și administrează cu inițiativă și cu asumarea unor riscuri considerabile.


Pe 28 aprilie, 10.00 România/12.30 New Delhi/15.00 Malaysia, Profesor Loredana Pădurean, Decan Asociat la Asia School of Business, MIT Sloan, va fi în dialog cu Orlando Nicoară, pentru a discuta despre cum să inovezi în business, în și după criză.

Inscrierile se fac aici:
https://qriser.com/produs/business-innovation-in-and-out-of-crisis/

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să o pe contactați Ruxandra Radu, IAA Chapter Coordinator, ruxandra.radu@iaa.ro sau să ne scrieți la contact@qriser.com