Peste 900 de sărbătoriți au avut parte de surprize epice în izolare, alături de URSUS, unul pe zi văzând urarea direct la TV

În ultimele 2 luni, am simțit cu toții cât de dificil este să petreci zile întregi separat de prieteni sau chiar de familie. Perioada a fost cu atât mai apăsătoare pentru cei nevoiți să își serbeze singuri ziua de naștere, departe de cei apropiați.

Într-un context cu atât de multe restricții sociale, solidaritatea a fost esențială în păstrarea moralului ridicat, iar grupurile de prieteni, deși de la distanță, au fost parcă mai apropiate ca  niciodată. În cinstea acestor prieteni, URSUS, regele berii în România și promotorul distracției epice, a venit cu inițiativa Epic Birthday.

URSUS și-a propus să aducă zâmbetul pe fețele sărbătoriților din această perioadă de izolare. Așa că, între 7 aprilie și 13 mai, a provocat găștile să își surprindă prietenii sărbătoriți cu urări video inedite. Pentru ca bucuria să fie și mai mare, s-au alăturat inițiativei și câteva vedete: Ruby, Antonia, Speak sau Dan Badea, care au îmbogățit filmulețele cu urări și gânduri bune, în stilul lor caracteristic. Rezultatul final a fost o superfelicitare online, pregătită de URSUS, cu toate urările prietenilor și vedetei alese la un loc.

Și pentru ca lucrurile să devină chiar mai epice de-atât, cele mai creative și originale urări au fost difuzate zilnic la TV pe tot parcursul campaniei. Astfel, în fiecare zi, un sărbătorit și-a văzut gașca de prieteni și urarea de „La mulți ani” în direct, pe micile ecrane. Alte câteva zeci de urări au ajuns la sărbătoriți direct de pe paginile de Social Media URSUS.

Pe parcursul celor 6 săptămâni de campanie, URSUS a aniversat de la distanță peste 900 de sărbătoriți, pentru care aproape 1.500 de prieteni au urcat urări pe platforma momente.cool. Campania desfășurată atât în online, cât și la TV, a avut un reach de aproape 13,8 milioane de persoane.

Mulți dintre sărbătoriți s-au arătat de-a dreptul entuziaști cu privire la inițiativă și au apreciat urările primite în format video:

„Bună, am primit felicitarea! Este perfectă și deja <<virală>> pe grupurile noastre. Mulțumesc mult pentru suport, zile cu soare și energie!

„Ce bucurie! Cea mai tare echipă, bravo URSUS! Stăm cu toate televizoarele deschise. Mulțumim pentru cadouri!”

„Wow, nu cred! Ce tare! Vai, ce emoții, ce stări… mulțumim din suflet!”

„Super! Am primit felicitarea. Mersi frumos și zi faină, plină de #momentecool!”

Campania “Epic Birthday” a transformat aniversările în izolare în aniversări memorabile. Astfel, URSUS a arătat că gașca rămâne tot aproape, chiar și când #StămAcasă.

Echipele aflate în spatele mega-aniversării “Epic Birthday”:

Kubis: Alexandra Horvath (Group Creative Director), Alina Răduț (Senior Art Director), Laura Fluture (Art Director), Paul Crăciunescu (Copywriter), Silviu Ștefănescu (Senior Frontend Developer), Paul Argeșanu (Senior Fullstack Developer), Paul Mustăcescu (Backend Developer), Cristina Schițco (Group Account Director), Florina Simon (Account Manager), Andreea Sîrbu (Account Executive), Mădălina Ioan (Social Media Manager).

Leo Burnett: Nadejda Ghilca (Senior Art Director), Teodor Chiripuci (Copywriter), Cristina Calotă (Senior Copywriter), Ionuț Coandă (Senior Art Director), Adriana Pașcan  (Executive Creative Director), Victor Stroe (Associate Director & Head of Strategy), Corina Bratu  (Senior Strategic Planner), Ana Miculescu  (Business Director), Andreea Baltă (Senior Account Manager), Laura Coroiu (Account Executive), Alexandru Zlavog (AV Producer).

MSL The Practice: Alina Jijău (Communication Director), Bianca Crețu (Account Executive).

Media Investment: Virginia Nutuloiu (Media Director), Dora Parfene (Media Manager), Zoltan Barti (Digital Media Manager), Alina Mihai (Digital Media Executive).

URSUS Breweries: Victor Teioșanu (Premium Brands Director), Anca Călugărițoiu (Brand Manager), Cristiana Crîng (Brand Manager), Dragoș Ardean (Junior Brand Manager), Adriana Negrea (Media Manager), Doinița Mihai (Media Manager), Carmen Grigoraș (Junior Digital Manager), Mirela Vasile (Compliance & Brand PR Manager), Victor Popa (Integrated Communications Manager).

***

Despre Ursus Breweries

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Asahi Super Dry, Pilsner Urquell, Grolsch,  Meantime, Azuga Nepasteurizată, St. Stefanus, Stejar, marca de cidru Kingswood și B-Life Botanicals. Pentru mai multe informații despre Ursus Breweries și programele sale, vă rugăm să vizitați: www.ursus-breweries.ro și www.desprealcool.ro