“Why empower women? Key to our future and sustainability as human race” – Angela Crețu, CEO Avon

Prima femeie din România care ocupă o astfel de funcție globală.

Evoluția este cheia care deschide poarta viitorului spre o lume durabilă! Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să identificăm abilitățile oamenilor și să le oferim libertatea și contextul de a face această lume un loc mai bun.

În cel de-al cincilea IAA Live Webinar o avem invitată pe Angela Crețu – CEO AVON, Global Executive Top 500 & Women Empowerment Advocate pentru a discuta despre ”empower women” și cheia viitorului și a sustenabilității noastre ca rasă umană.

Angela deține o funcție globală la Avon, liderul piețelor emergente și dezvoltate care asigură multiple transformări de afaceri end-to-end și inovații digitale de vânzare socială la scară globală.
În călătoria de 20 de ani alături de Avon, viziunea doamnei Crețu a fost să susțină compania ca un brand iconic de frumusețe, cu produse pe care oamenii le iubesc și le cer, să-și consolideze leadershipul în industria frumuseții și vânzării și să continue să îndeplinească misiunea Avon de a da putere femeilor.

Webinarul Live IAA cu Angela Crețu se adresează tuturor profesioniștilor cu poziții strategice din industria de marketing și publicitate. Participarea este limitată la 50 de persoane.

Înregistrarea se face aici: https://bit.ly/3dfwpwM

Pentru detalii, vă rugăm să o contactați pe ruxandra.radu@iaa.ro.