logo-IAA_30-1

McCann își transformă paginile de social media într-o stație TV

McCann România lansează McCann TV, o stație TV neconvențională care va transmite știri și interviuri cu personalități locale și internaționale – anterprenori, artiști, influenceri, manageri, CEO, regizori, oameni din publicitate, media și marketing.

Știrile și interviurile pot fi urmărite pe platforma online dedicată – https://mccanntv.com/ – și pe pagina de Facebook a grupului McCann, care acum s-a transformat în McCann TV: https://www.facebook.com/McCannRomaniaTV/

 Platforma găzduiește 4 tipuri de programe:

“One Minute Truth” – un program cu insight-uri strategice despre branduri și consumatori.

“Strategic Hack” –  articole despre schimbările de obiceiuri influențate de criza Covid-19.

“What Now?” – prezintă răspunsuri la cea mai presantă întrebare din ultimele luni.

“One Hour Truth” – un webinar prezentat de Rodney Collins, SVP, Director, McCann Truth Central Europe și Adina Vlad, Managing Partner, Unlock România.

Printre invitații de până acum în programele McCann TV s-au numărat Darren Cahill, Horia Tecău, Irina Rimes, Bro, Radu Muntean, Anton Groves, Hypno, fiecare dintre ei împărtășind publicului din experiența lor și felul în care își continuă activitatea și proiectele pe timp de pandemie.

Episod Darren Cahill pentru “What Now?”- https://mccanntv.com/2539-2/

“Noua realitate și schimbările produse peste noapte au adus o dată cu ele nu doar un volum imens de știri, dar și un val de incertitudine și întrebări în ceea ce privește viitorul. Proiectul McCann TV a fost creat din dorința de a aduce optimism și speranță prin sfaturile și insight-urile experților și a diferitor leaderi care s-au adaptat cu succes, în timp record, la situația actuală.” – Cătălin Dobre, CCO McCann România/Creative Director CEE.

Găsiți integral emisiunile aici: https://mccanntv.com/