Mastercard semnează un parteneriat cu Grupul City Grill și încurajează plățile cu cardul în locațiile grupului din București

  • Mastercard este cardul oficial al Grupului City Grill
  • Parteneriatul dintre Mastercard și Grupul City Grill include toate restaurantele grupului din București: City Grill, City Café, Hanu’ Berarilor, Caru’ cu bere, Trattoria Buongiorno, Pescăruș, Hanu’ lui Manuc, Becker Brau

București, 15 iunie 2020. Mastercard, companie de tehnologie în industria globală de plăți, semnează un parteneriat pe termen lung cu Grupul City Grill, cel mai important grup românesc de restaurante din București, prin care încurajează plățile cu cardul în rândul clienților din localurile City Grill, City Café, Hanu’ Berarilor, Caru’ cu bere, Buongiorno, Pescăruș, Hanu’ lui Manuc, Becker Brau, prin oferirea unor beneficii speciale.

Inițiativa face parte dintr-un amplu demers susținut de Mastercard pentru încurajarea utilizării cardului ca modalitate de plată sigură, rapidă și eficientă, și cuprinde o serie de acțiuni de educare a consumatorilor cu privire la securitatea plăților cu cardul.

„Apetitul românilor față de modalitățile de plată electronice ne-a determinat să ne dezvoltăm strategia de educare și promovare a celor mai inovatoare tehnologii. Astfel că ne bucurăm să fim alături de Grupul City Grill, un brand 100% românesc, care a reușit să își transforme localurile în adevărate destinații gastronomice. Împreună vom continua să oferim consumatorilor noștri cea mai bună experiență de plată, în cele mai sigure condiții, oferindu-le și noi beneficii speciale și, totodată, vom continua demersul de susținere al unuia dintre cele mai importante sectoare economice – industria HoReCa”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România și Croația.

Clienții Grupului City Grill, posesori de card Mastercard, vor avea parte de beneficii adiționale, precum reduceri sau produse gratuite. Totodată, deținătorii de carduri Mastercard Premium vor putea participa la diferite evenimente de tipul wine&food pairing desfășurate în locațiile grupului.

„Parteneriatul cu Mastercard vine într-un moment extrem de sensibil pentru industria HoReCa, de aceea importanța lui este maximă pentru grup. În contextul actual este cu atât mai esențială educarea și promovarea soluțiilor inovatoare de plată, iar Mastercard este partenerul ideal. Suntem recunoscători pentru aportul pe care acest parteneriat îl va aduce în consolidarea relației cu clienții noștri, dar și pentru industrie în sine, unde Mastercard este deja partener strategic HoReCa”, a declarat Daniel Mischie, CEO Grup City Grill.

Nu în ultimul rând, parteneriatul va include și o serie de proiecte dezvoltate de Mastercard și Grupul City Grill pentru promovarea bucătăriei și preparatelor tradiționale românești în rândul turiștilor care vor vizita România cu ocazia campionatului EURO 2021.

###

Despre Mastercard

Mastercard, https://www.mastercard.ro, este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Misiunea noastră este să generăm și să dezvoltăm o economie digitală atotcuprinzătoare, care să ofere tranzacții sigure, simple, inteligente și accesibile, în beneficiul tuturor, de pretutindeni. Prin transfer de date sigur și prin rețele impenetrabile, prin parteneriate și cu pasiune, inovațiile și soluțiile noastre le permit persoanelor fizice, instituțiilor financiare, guvernelor și companiilor să își atingă potențialul maxim. Coeficientul nostru de decență (DQ) este pilonul de bază al culturii care ne reprezintă și pe care se sprijină tot ceea ce facem în companie și în afara ei. Conexiunile noastre acoperă peste 210 țări și teritorii, astfel încât construim o lume sustenabilă care le oferă tuturor accesul la posibilități de neprețuit.

Despre City Grill Group

Grupul City Grill este cel mai important jucător român din industria restaurantelor. Fondat în 2004, Grupul City Grill operează în prezent restaurante și cafenele sub brandurile Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescarus, Hanul Berarilor, Buongiorno, Becker Brau, City Grill și City Café.

Încă de la primul restaurant, Grupul City Grill a avut la bază ideea de a oferi clienților un loc potrivit pentru a invita un partener de afaceri la masă, de a crea un loc de relaxare necesar în pauza de masă, cu familia sau cu prietenii. Prin restaurantele operate, Grupul City Grill se adresează clientului urban care obișnuiește să-și petreacă timpul liber în oraș și să-și stabilească întâlnirile business sau personale la o cafea. Meniurile din restaurante sunt accesibile și variate, cu specific românesc și internațional.