ADRIAN BOȚAN, Chief Creative Officer Europe – McCann Worldgroup, vine la IAA Live Webinars!

Adrian Boțan, Chief Creative Officer Europe – McCann Worldgroup și una dintre cele mai faimoase minți creative românești din lume, cu o experiență de peste 20 de ani în publicitatea românească și internațională, este următorul speaker la IAA Live Webinars, pe 25 iunie, ora 14:00.

În 2011, Adrian Boțan a fost creatorul campaniei ROM american, care a adus primele două mari premii pentru o agenție română la Cannes.

Sub mandatul lui Boțan, rețeaua a obținut multiple niveluri de creativitate în ultimii cinci ani, incluzând premiul pentru Rețeaua Europeană a anului 2019 la Cannes Lions, Premiul pentru Rețeaua Europeană a anului acordat de revista Campaign în 2018 și 2019. Tot în 2019, Adrian a fost numit EMEA Creative Person of the Year de revista Campaign UK.

În calitate de CCO pentru Europa Centrală și de Est și McCann București, el a revitalizat regiunea, câștigând un număr constant de premii Clio, One Show, D&AD, un dublu Grand Prix la Cannes și Titanium.

Adrian locuiește în prezent la Londra, unde, potrivit propriilor sale cuvinte, îi lipsesc provocările învigorante din Europa de Est și trecerea naturală a anotimpurilor.

Acest webinar se adresează tuturor profesioniștilor din poziții strategice din industria de marketing și publicitate.

Participarea la Webinarul IAA Live cu Adrian Boțan este limitată.

Pentru alte detalii, te rugăm să o contactezi pe Ruxandra Radu, IAA Chapter Coordinator, ruxandra.radu@iaa.ro sau să ne scrii la contact@qriser.com.