UNIVERSUM în parteneriat cu Romexpo și Arena Events lansează cel mai mare spațiu amenajat pentru evenimente drive-in din București: DriveIn Romexpo

DriveIn Romexpo este răspunsul noului context în care unele restricții asupra vieții sociale au fost ridicate, în timp ce altele rămân în vigoare. Pe 19 iunie se lansează cel
de-al doilea spațiu de evenimente în aer liber, realizat de UNIVERSUM în parteneriat cu Romexpo și Arena Events, care va avea, pentru început, 183 de locuri disponibile și un ecran LED de mari dimensiuni FULL HD, cu o lungime de 16 m și înălțime de 9 m.

După succesul pe care l-au avut evenimentele organizate la Event Park Snagov din
ultimele săptămâni, organizatorii au decis să aducă această experiență din America anilor ‘50- ‘60 și în mijlocul orașului. Astfel că, pe 19 iunie, Global Records organizează The Concert DriveIn – Alina Eremina, Antonia, Carla’s Dreams, Roxen, urmat de The Concert DriveIn – INNA, Irina Rimes, The Motans pe 20 iunie și The Concert DriveIn – Azteca&IAN, Killa Fonic, NANE, Oscar pe 21 iunie. Iar pe 24 iunie, UNIVERSUM începe seria de proiecție de filme drive-in cu blockbusterul Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn (2020) și pe 25 iunie, filmul Just Mercy.

Accesul la evenimentele de tip drive-in se va face pe la intrarea B, din Bulevardul
Expoziției, pe platforma 12, cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului. Cei care își doresc să participe la eveniment trebuie să țină cont de faptul că în fiecare mașină sunt permise maximum 4 persoane care fac parte din aceeași familie. De asemenea, sonorizarea va fi realizată printr-un sistem audio FM, care va permite redarea sunetului la boxele mașinilor sau alte dispozitive, tocmai pentru ca toți participanții să se bucure de o experiență la cele mai înalte standarde.

,,După lansarea primului concept de evenimente de tipul drive-in la Lagoo Snagov, am decis să oferim această experiență nouă pentru bucureșteni și în mijlocul orașului, tocmai pentru a fi mai accesibil, construind cel mai mare spațiu amenajat pentru evenimente drive-in la Romexpo.

DriveIn Romexpo împreună cu Event Park Snagov au fost gândite ca fiind cele două
variante de escapadă a bucureștenilor din agitația urbană. Aceste evenimente drive-in îți oferă intimitate și un sentiment de libertate, pentru că din interiorul vehiculului se poate regla volumul, aerul condiționat și încălzirea după preferință. Este o formă cu adevărat alternativă de divertisment: cinema plus cină, în același loc, cu acces confortabil și rapid, în timp ce se păstrează distanțarea recomandată de autorități.” a declarat Cristian Hossu, Managing Partner, UNIVERSUM.

Biletele sunt disponibile pe driveinromexpo.ro, acolo unde cei interesați pot afla mai multe detalii despre evenimentele următoare.

Despre UNIVERSUM

UNIVERSUM este o companie construită în jurul conceptului de arhitectură de evenimente corporate cu o experiență de peste 10 ani în România, aflându-se printre cele mai mari companii din acest domeniu.

UNIVERSUM deține sub umbrela sa un întreg ecosistem de soluții pentru companii. De la organizarea team buildingurilor recunoscute internațional, evenimente la scară largă precum: conferințe, competiții sportive, lansări de produse și festivaluri, la soluții software complete, dedicate organizării de evenimente.

Virtualized este prima expo-conferință virtuală din România, compusă din o serie de evenimente online, care au la bază tematici întâlnite deja la Bucharest Tech Week și GoTech World. În cadrul evenimentelor se abordează în timp real provocările cu care se confruntă specialiștii din mediul de afaceri și se oferă soluții rapide.

Bucharest Tech Week reprezintă festivalul manifest care se desfășoară de cinci ani în România și care reunește profesioniștii și pasionații de tehnologie.

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World) este cea mai amplă expo-conferință și ,,casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est”, în care profesioniștii din întreaga regiune au acces la soluții tech B2B, insight-uri pe diferite arii digitale și o oportunitate de networking.

MyConnector este un sistem integrat folosit la gestionarea fluxului de participanți, plecând de la înregistrarea online până la realizarea accesului în cadrul unui eveniment.

Târgul Imobiliarium Universitate reunește pe parcursul celor 2 zile peste 80 de proiecte rezidențiale noi. Evenimentul atrage ansambluri din sectoarele 3, 4, 5, 6 dar și câteva din sectoarele 1-2 sau județul Ilfov.

Virtual Events este o platformă dezvoltată de divizia MyConnector, care presupune transferul experienței unui eveniment din offline în online, fără să fie nevoie de prezența fizică într-o locație.

GOOD-FOOD.ro primul abonament economic de mâncare livrată în condiții de maximă siguranță din România, dedicat celor care lucrează de acasă sau se află în autoizolare la domiciliu în această perioadă și celor care doresc să ofere ajutor apropiaților de peste 60 de ani sau persoanelor aflate în categoriile de risc.

Departe de agitația urbană, aflat la 20 de minute de București, la intrarea în Snagov Sat, pe malul lacului și înconjurat de pădure, Lagoo Snagov este o locație de evenimente completă, unde zona outdoor și indoor creează cadrul potrivit pentru orice tip de eveniment.