Grand Premiere: TikTok pentru prima oară la IAA Live Webinars

Dominika Skirlo, Brand Strategist @TikTok – Central Europe,
este următorul speaker la IAA Live Webinars, pe 9 iulie, la ora 16:00.

Știm cu toții că mai puternici decât urmăritorii individuali ai unor brand-uri sunt comunitățile create de acestea. Dar cum putem crea o astfel de comunitate puternică, sudată și relevantă pentru brand-urile noastre și targetul lor în acest peisaj mediatic în continuă schimbare?

Tema următorului IAA Live Webinar, care o are ca invitată pe Dominika Skirlo, Brand Strategist @TikTok – Central Europe  este ” Brands on TikTok – creating a community, not a following” în care vei afla mai multe despre cum poți folosi platforma momentului, TikTok, pentru a trece prin ”zgomotul” comunicării pe multiple canale și să stabilești conexiuni autentice cu publicul tău.

TikTok este principala platformă pentru videoclipuri mobile scurte, care a atins 800 de milioane de utilizatori activi în întreaga lume. Este cea de-a doua cea mai populară aplicație gratuită descărcată în 2019 și are cea mai mare rata de “engagement” din toate platformele de social media. (sursa: Influencer Marketing Hub).

Iar succesul TikTok este în continuă creștere. Conform Sensortower, oamenii au descărcat aplicația TikTok de 113 milioane de ori în Februarie 2020. Ceea ce a făcut ca TikTok să devina cea mai descărcată aplicație non-gaming într-o lună.

TikTok oferă o oportunitate incredibilă pentru brand-uri de a crea conținut cât mai puțin intruziv și mai autentic printr-o misiune simplă și clară: să inspire creativitatea și să aducă bucurie în viața oamenilor.

La TikTok, Dominika ajută brand-urile să se conecteze cu publicul lor într-un mod organic, prin intermediul poveștilor creative și al planificării strategice. Dominika are o experiență solidă în divertisment, producție TV și dezvoltare creativă dobândită la Hollywood, iar astfel reușește să ajute brand-urile să creeze povești vizuale de impact.

Acest webinar se adresează tuturor profesioniștilor din poziții strategice din industria de marketing și publicitate.
Participarea la Webinarul IAA Live cu Dominika Skirlo este limitată.

Pentru alte detalii, te rugăm să o contactezi pe Ruxandra Radu, IAA Chapter Coordinator, ruxandra.radu@iaa.ro sau să ne scrii la contact@qriser.com.