Publicis Events lansează platforma de evenimente outdoor SUMMER IN THE CITY

Evenimentele SUMMER IN THE CITY se vor desfășura în Arena Tei, începând cu weekend-ul 3-4 iulie, după cum urmează:

Vineri, 3 iulie (ora 20:00), Irina Margareta Nistor va prezenta live filmul “Motherless Brooklyn” (producție 2019). Produs și regizat de Edward Norton, filmul este nominalizat la Globurile de Aur 2020 pentru cea mai bună coloană sonoră.

 Sâmbătă, 4 iulie (ora 20:00), chiar de ziua Americii, Irina Margareta Nistor va prezenta live documentarul despre fenomenul Woodstock. Spectaculoasa poveste a festivalului care a marcat istoria muzicii este precedată de concertul live al trupei Dream On care va introduce spectatorii în atmosfera acelor ani.

Publicis Events este prima agenție de evenimente care, în acest moment, pune la dispoziția publicului un spațiu funcțional în aer liber, cu o capacitate de până la 500 de persoane care vor putea sta pe scaune, la mese sau individual. Spațiul este adaptat tuturor normelor de siguranță și de distanțare socială.

 Arena Tei este destinată atât publicului larg, prin platforma SUMMER IN THE CITY, cât și companiilor aflate în căutarea unei soluții viabile pentru implementarea evenimentelor corporate, fiind dotată cu tot ceea ce înseamnă logistică și echipament tehnic.

„Știm cu toții că situația globală a afectat atât oamenii din industria de evenimente, cât și publicul spectator. După aproape trei luni de întâlniri online, se simte din ce în ce mai acut nevoia de-a ne reuni în siguranță ca să ne bucurăm de entertainment de calitate. Așa că, dacă 2020 tot ne-a dat planurile peste cap și ne vom petrece timpul mai mult în oraș, ne-am dorit să creăm o platformă de evenimente care să aducă bucurie tuturor în weekend-urile de vară din București. Am descoperit spațiul perfect pentru evenimente în aer liber, în care să putem acomoda 500 de persoane pe scaune, l-am adaptat tuturor normelor și i-am luat alături de noi pe cei mai profesioniști furnizori. Ne bucurăm să vă anunțăm că, începând cu weekend-ul 3-4 iulie, vă așteptăm la ARENA TEI, să ne facem împreună vara frumoasă!”.

Gabriel Constantinescu,

General Manager – Publicis Events

Un spațiu exclusiv, cu circuit închis, Arena Tei este situată în cadrul bazei Romsilva – str. Petricani 9A, departe de zgomotul străzii, într-o zonă verde, aerisită. Spectatorii vor avea la dispoziție și o zonă de food & drinks, cu meniuri gourmet.

Pentru mai multe detalii despre evenimente, vă invităm să intrați pe pagina: https://www.facebook.com/ARENATEI/.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și, internațional, pe www.kooltix.com. În format fizic, biletele pot fi achiziționate în magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag și pe terminalele Selfpay. Online, se poate plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura Vodafone sau Orange sau, ramburs, prin Fan Courier oriunde în țară.