Technology meets fashion: Samsung lansează Prêt-à Z Flip, prima colecție inspirată de Galaxy Z Flip 5G, în colaborare cu Fashion Days

Colecția Prêt-à Z Flip, curatoriată în parteneriat cu Fashion Days, ne invită într-o dimensiune glam, în care designul întâlnește tehnologia

București, 27 august 2020 – Samsung a anunțat de curând lansarea telefonului Galaxy Z Flip 5G, un dispozitiv care redefinește standardele în domeniul inovației tehnologice și oferă o experiență mobilă nouă, schimbând perspectiva asupra modului în care un telefon poate fi folosit. Este, de altfel, unul dintre cele mai elegante și compacte smartphone-uri pliabile 5G disponibile în prezent pe piață. Samsung a adăugat viteza și conectivitatea specifică tehnologiei 5G pe Galaxy Z Flip, menținând designul elegant și îndrăzneț al acestuia, pentru o portabilitate desăvârșită.

Samsung s-a parteneriat cu Fashion Days pentru lansarea unei colecții de modă inspirate de Galaxy Z Flip 5G, în care telefonul devine piesa centrală, accesoriul care completează perfect o ținută. Prêt-à Z Flip, prima colecție de modă inspirată de un telefon Samsung, este deja disponibilă pe fashiondays.ro. Pentru a crea Prêt-à Z Flip, stiliștii Fashion Days au pus în valoare trei noi stiluri vestimentare, însuflețite de flexibilitatea, designul compact și culoarea fashionable ale lui Samsung Galaxy Z Flip 5G.

Ideea de la care am pornit a fost să creăm o colecție inspirată de cel mai cool telefon din portofoliul nostru, care nu doar că oferă o experiență mobilă cu totul unică, dar se poate transforma într-un fashion statement, atunci când este parte integrantă dintr-o ținută atent aleasă. Am ales să ne parteneriem cu Fashion Days, curatorul oficial al acestei colecții și unul dintre cei mai importanți retaileri de fashion din România”, a declarat Simona Panait, Director de Marketing și Online Business Samsung România & Bulgaria.

Am primit cu entuziasm propunerea de colaborare și ideea de a lansa o colecție capsulă inspirată în totalitate de cel mai chic telefon al momentului, Samsung Galaxy Z Flip 5G, în cea mai folosită aplicație de fashion din România, Fashion Days. Este o piesă cu un design unic și inovator, iar acesta a fost punct de pornire pentru colecția formată în mare parte din piese ale unor creatori autohtoni, disponibile în secțiunea noastră dedicată, Romanian Corner. Am mers pe ținute statement, dar versatile, care conturează un look actual, accesorizat de touch-ul bronze al noului telefon“, a declarat Raluca Monac, Head of Brand Marketing Fashion Days.

Campania ce are în prim plan colecția inspirată de Galaxy Z Flip se desfășoară exclusiv online, pe canalele de social media owned Samsung și Fashion Days.

Colecția poate fi accesată aici: https://www.fashiondays.ro/s/colectia-pret-a-z-flip/

În plus, utilizatorii Samsung pot participa la un concurs dedicat în aplicația Samsung Members. Aceștia trebuie să creeze un outfit inspirat de Galaxy Z Flip 5G, să-l fotografize și să îl înscrie în formularul din aplicație, iar cele mai creative ținute vor fi premiate cu 1 x Galaxy Z Flip 5G sau 10 x outfit Prêt-à Z Flip (vouchere în valoare de 700 lei, valabile pe www.fashiondays.ro și în aplicația mobilă).

 

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.