UNIVERSUM, împreună cu OMV Petrom, lansează Digital Olympians, primul campionat digital dedicat mediului corporate

În luna septembrie, UNIVERSUM organizează, în parteneriat cu OMV Petrom, cel mai antrenant campionat digital adresat mediului corporate, în care vor fi implicate companii din România, iar începând din 2021, conceptul se extinde și la nivel internațional. Campionatul denumit Digital Olympians se va desfășura online pe platforma MyConnector, transformată la începutul anului într-o platformă ideală pentru organizarea de evenimente online.

Prin Digital Olympians, UNIVERSUM își propune să demonstreze faptul că transformarea digitală oferă noi oportunități de a oferi angajaților sentimentul de apartenență la grup. De asemenea, printr-un eveniment digital, aceștia vor avea posibilitatea să întâlnească echipe din companii diferite, din confortul casei lor.

Activitățile alese pentru această cursă unică sunt The Infinite Loop și Quickfire Olympics. Două activități renumite din portofoliul UNIVERSUM, în cadrul cărora participanții trec printr-o serie de provocări de tip foto-video-trivia și diverse puzzle-uri de rezolvat în echipă.

Aceste activități îmbină distracția, creativitatea, spiritul de echipă și comunicarea la distanță într-o formulă perfectă.

În luna mai, UNIVERSUM anunța deja primele schimbări pe care urma să le facă în modelul de business și produsele ce urmau a fi lansate pentru a răspunde noii realități din piață.

Două exemple de astfel de produse sunt Event Park Snagov, cel mai mare cinema drivein în aer liber de la momentul respectiv și aducerea în mediul digital a activităților de coeziune a echipelor.

Activități care începând cu luna iulie au început să culeagă primele roade, culminând cu o activitate la care au participat în aceeași zi peste 600 de angajați ai aceleiași companii. ,

,Digital Olympians reprezintă pentru noi încă un pas important pe care îl facem în dezvoltarea activă a industriei de evenimente. Pentru a ne adapta noilor cerințe ale pieței, am construit aceste tipuri de activități online de echipă, ce urmăresc să readucă aceeași valoare și oportunități de dezvoltare companiilor și angajaților acestora, precum activitățile offline cu care au fost obișnuiți în trecut.

Anul acesta este cu siguranță cel mai provocator an pentru noi, însă și cel mai creativ, pentru că am reușit să facem o actualizare masivă a arhitecturii de evenimente, la o dimensiune cum nu ne-am fi așteptat. Am realizat încă o dată că în perioada de criză se nasc și cele mai mari oportunități. Așa au apărut: Event Park Snagov, Virtual Events, GOOD-FOOD.ro, Virtualized, Virtual Infinite Loop și Digital Olympians, cele mai noi concepte dezvoltate de echipa noastră. Și nu ne vom opri aici. Vom continua să dezvoltăm permanent platforme și tehnologii care să ajute clienții, partenerii și întreg ecosistemul de agenții și furnizori din industria de evenimente să rămână activi și relevanți în noua realitate.

În cadrul Digital Olympians, încă de la prima ediție vom face un pas înainte de a susține inovația digitală în care s-au angrenat deja mai multe companii din mediul de business” declară Cristian Hossu, Managing Partner, UNIVERSUM.

Pentru mai multe detalii legate de campionatul Digital Olympians, cei interesați pot trimite un e-mail către adresa contact@universum.ro

Despre UNIVERSUM

UNIVERSUM este o companie construită în jurul conceptului de arhitectură de evenimente corporate cu o experiență de peste 10 ani în România, aflându-se printre cele mai mari companii din acest domeniu.

UNIVERSUM deține sub umbrela sa un întreg ecosistem de soluții pentru companii. De la organizarea team buildingurilor recunoscute internațional, evenimente la scară largă precum: conferințe, competiții sportive, lansări de produse și festivaluri, la soluții software complete, dedicate organizării de evenimente.

Virtualized este prima expo-conferință virtuală din România, compusă din o serie de evenimente online, care au la bază tematici întâlnite deja la Bucharest Tech Week și GoTech World. În cadrul evenimentelor se abordează în timp real provocările cu care se confruntă specialiștii din mediul de afaceri și se oferă soluții rapide.

Bucharest Tech Week reprezintă festivalul manifest care se desfășoară de cinci ani în România și care reunește profesioniștii și pasionații de tehnologie.

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World) este cea mai amplă expo-conferință și ,,casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est”, în care profesioniștii din întreaga regiune au acces la soluții tech B2B, insighturi pe diferite arii digitale și o oportunitate de networking.

MyConnector este un sistem integrat folosit la gestionarea fluxului de participanți, plecând de la înregistrarea online până la realizarea accesului în cadrul unui eveniment.

Târgul Imobiliarium Universitate reunește pe parcursul celor 2 zile peste 80 de proiecte rezidențiale noi. Evenimentul atrage ansambluri din sectoarele 3, 4, 5, 6 dar și câteva din sectoarele 1-2 sau județul Ilfov.

Virtual Events este o platformă dezvoltată de divizia MyConnector, care presupune transferul experienței unui eveniment din offline în online, fără să fie nevoie de prezența fizică într-o locație.

GOOD-FOOD.ro este un serviciu creat de UNIVERSUM și Lagoo Snagov. Este o variantă safe și sănătoasă de a comanda mâncare, bazată pe ingrediente proaspete și preparate gustoase, cu un cost avantajos și livrare gratuită.

Departe de agitația urbană, aflat la 20 de minute de București, la intrarea în Snagov Sat, pe malul lacului și înconjurat de pădure, Lagoo Snagov este o locație de evenimente completă, unde zona outdoor și indoor creează cadrul potrivit pentru orice tip de eveniment.

Event Park este primul spațiu în aer liber pentru evenimente desfășurate în condiții de maximă siguranță. Cele peste 6 hectare din cadrul Lagoo Snagov pot găzdui seri de cinema, concerte în aer liber și evenimente care respectă distanțarea socială.