FC Viitorul și-a lansat aplicația mobilă

FC Viitorul Constanța și-a lansat, astăzi, aplicația mobilă ‘’FC Viitorul’’, dezvoltată cu scopul de a conecta într-un mod inovator comunitățile de fani de pretutindeni cu membrii clubului, de a dezvolta și mai mult relația cu suporterii noștri din întreaga țară și nu numai, cei ce sunt parte integrantă din fiecare proiect pe care îl propunem.

Prin această aplicație dorim să oferim o nouă experiență ce aduce valoare întregii comunități FC Viitorul – club, fani, parteneri, sponsori – indiferent unde se află membrii ei: în Constanta, în România sau în afara țării. 

„Toată lumea dorește să fie mai aproape de echipa favorită. La rândul nostru, vrem să fim lângă fani, să-i ținem împreună și aproape. În special în această perioadă încărcată de incertitudine cu privire la calendarul meciurilor și prezența suporterilor în stadion. Considerăm că interacțiunile directe cu suporterii prin intermediul aplicației „FC Viitorul” ne vor ajuta să ascultăm și să răspundem mai bine, să devenim lideri mai puternici și să dezvoltăm și unim comunitatea FC Viitorul Constanța din țară și din afara ei” – Gheorghe Popescu, Președinte FC Viitorul Constanța.

Depășim bariera abordării tradiționale a comunităților din social media și oferim o nouă premieră în fotbalul românesc printr-o aplicație unde fiecare utilizator se va simți cu siguranță mai aproape de clubul favorit, de jucătorul preferat, prin multiplele posibilități care îi sunt oferite. 

Toți membrii comunității FC Viitorul vor fi implicați în acțiunile noastre, prin multitudinea de evenimente, concursuri, activități pe care le vom crea și unde, de asemenea, vor avea posibilitatea de a crea conținut vizual!

Printre secțiunile pe care le veți găsi în această aplicație sunt:

Comunitate – dedicată tuturor utilizatorilor aplicației, unde fiecare postare poate fi însoțită de diverse discuții

Știri – din cadrul echipelor FC Viitorul, FC Viitorul II și grupelor de copii și juniori ale Academiei Gheorghe Hagi

Studio TV – unde puteți urmări numeroase momente și evenimente din viața echipelor noaste sub forma de podcasts și transmisiuni live sau înregistrate

Market – unde puteți vizualiza și comanda toate produsele oferite de clubul nostru.

Aplicația „FC Viitorul” este o premieră în lumea sportului românesc, implicit și în cea a fotbalului. Această lansare face parte din strategia noastră de transformare digitală și va fi urmată în curând de noi inovații pe care le vom lansa ca parte a leadership-ului vizionar pe care s-a construit performanța clubului FC Viitorul Constanța. În general, comunicăm pe website și în social media. În timp realizezi că te adresezi unei comunități disparate și pasive. 

În aplicația „FC Viitorul” toți membrii comunității au o voce și sunt implicați direct în acțiunile noastre. Am creat un loc unde suporterii se pot exprima și sunt ascultați. Unde pot fi aproape de jucători, de personalul clubului și de parteneri și sponsori. Unde primesc informații noi, acces la evenimente în exclusivitate și participa la concursuri antrenante cu premii unice și personalizate, discounturi și puncte de loialitate “XP” (experience points). Totul în exclusivitate. De asemenea, le oferim acces la marketplace-ul aplicatiei unde pot accesa oferte care pot fi achiziționate cu preturi în RON și în puncte de loialitate “XP”.

Partenerilor FC Viitorul Constanta le oferim vizibilitate și puncte de acces inovatoare pentru a înțelege nevoile și dorințele suporterilor noștri și pentru a interacționa cu aceștia” – Călin Clej, Director Marketing și Comercial, FC Viitorul Constanța.

Aplicația „FC Viitorul” este construită pe platforma Belong, o platformă nouă pentru aplicații mobile dedicate cluburilor de fotbal.

“Suntem foarte încântați că am debutat pe piața din România alături de FC Viitorul Constanța, o echipă tânără cu un parcurs fulminant în cei 11 ani de existență. De la primul contact am simțit că suntem pe aceeași lungime de undă când ne gândim la creșterea comunității FC Viitorul. Este o onoare să contribuim la acest efort alături de întreaga echipă a clubului, de pe teren și din spatele lui” – Doru Droscaru, co-fondator Belong. 

Despre Belong: 

Belong este o soluție mobilă care activează generația tânără de fani pentru a crește comunitatea existentă în jurul clubului de fotbal și a aduce valoare tuturor membrilor ei – fani, club și sponsori parteneri. 

Printr-un amestec inovator de conținut, gamificare și e-commerce reușim să creăm experiențe ce permit clubului să țină fanii aproape și să atragă mai mulți sponsori parteneri.

Platforma Belong este creată de compania canadiană cu același nume (Belong Inc.) care este formată din veterani în tehnologie și sport din Canada și România. Experiența echipei se remarcă prin construirea de soluții software folosite de milioane de oameni și prin conducerea unor organizații prestigioase precum Toronto Maple Leafs, Toronto Raptors sau Toronto FC.

Link-uri descărcare:

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.fcviitorul.app

App Store: https://apps.apple.com/us/app/id1526824376