logo-IAA_30-1

Breaking News. Noi Speakeri Globali de Top vor participa la #IAAGlobalConference #Creativity4Better

Walter Susini (The Coca-Cola Company), Valer Hancaș (Kaufland Romania), Johnny Bourfarhat (HOPIN) și Lisa Friedrich (TikTok) vin la  #IAAGlobalConference2020.

 Walter Susini – VP Marketing pentru Europa de Vest și SVP Marketing EMEA, The Coca-Cola Company – are mai mult de 23 de ani de experiență în construcția de branduri de succes din întreaga lume – atât din perspectiva unei companii, cât și a unei agenții de publicitate.

Valer Hancaș – Communications & Corporate Affairs Director, Kaufland Romania, economist profesionist, entuziast al cifrelor și un orator plin de umor are peste 18 ani de experiență în companii internaționale de retail.
De-a lungul anilor, a ocupat diferite funcții de conducere în departamentele de vânzări, achiziții sau marketing. În prezent deține poziția de Corporate Affairs & Communication la Kaufland România, o companie la care activează de peste 15 ani.

Johnny Boufarhat – Fondatorul și CEO-ul Hopin, o platformă de evenimente online utilizată de organizații bine recunoscute, inclusiv Wall Street Journal, Națiunile Unite, Dell, Slack, CNBC, GitLab și multe altele. Boufarhat a creat Hopin în 2019 și, în mai puțin de un an, a extins compania la peste 1,5 milioane de utilizatori și peste 30.000 de evenimente globale.

Lisa Friedrich – conduce SMB pentru Europa, o echipă dedicată facilitării succesului agenților de publicitate mici și mijlocii pe TikTok. Echipa IMM are sediul în Dublin, Irlanda, dar lucrează în întreaga Europă pentru a crește, a păstra și a construi o relație cu publicul lor țintă.

Mai mult decât atât, ne bucurăm să vă prezentăm noii sponsori: TikTok; P&G; Coca Cola; Google. Vă mulțumim pentru sprijin!

În mai puțin de 20 de zile vom fi live cu vorbitori mondiali de top @ #IAAGlobalConference #Creativity4Better.

You Read More Nadia Sten. cialis south africa After a few major issues with other companies we found Erlinda from the moment we met her we knew things Read More Stephanie and Chris Napier.