Digitas România se lansează sub umbrela Publicis Groupe

București – 7 decembrie 2020: Astăzi, lumea este condusă de date. Odată cu ritmul tot mai alert al evoluției tehnologice, datele au devenit parte integrantă din viață. În mijlocul acestui boom digital, vine și lansarea agenției Digitas, parte a Grupului Publicis România.

Digitas, agenția de Connected Marketing a Publicis Groupe, este creată pe principiul că există modalități mult mai bune pentru ca brandurile să se conecteze cu oamenii, iar oamenii, la rândul lor, să se contecteze între ei. Folosind date cât mai complexe, tehnologie, creație, media și strategie, Digitas oferă rezultate ambițioase prin intermediul unor soluții digitale interconectate, cuprinzând campanii multi-platformă sau omnicanal, experiențe de brand, marketing social, date, CRM.

Noua agenție consolidează serviciile oferite de Publicis Groupe România, ducând oferta de soluții de date pentru campaniile de marketing la următorul nivel, oferind clienților și pieței capacități avansate, inclusiv analize predictive. Agenția se lansează ca o structură unică de servicii complete, cu o echipă solidă de profesioniști în analiza datelor, dublată de un grup de experți în Creație, Media, Strategie și Tehnologie. Întreaga echipă va ajuta clienții să reușească în tot acest ecosistem tehnologic al marketingului aflat în continuă schimbare.

Digitas România va funcționa ca un centru de excelență pentru întregul Grup local. Biroul cuprinde 22 de experți și este condus de Călin Buzea, din poziția de Managing Director & CTO.

”Sunt foarte încântat de business-ul Digitas în România. Marketingul digital românesc a evoluat foarte repede, în multe cazuri, simultan cu piața externă, iar această lansare vine într-un moment excelent – ca răspuns direct la nevoia locală de soluții de transformare digitală a marketingului. Vom dezvolta strategii bazate pe date și tehnologii care identifică cele mai bune modalități pentru clienții noștri, pe toate platformele lor sau pe cele partenere, cu soluții plătite sau organice, de a ajunge mai bine la consumatorii lor. Ca parte din această structură globală, vom avea acces la know-how 360’ și la o rețea de colaborare formată din experți din întreaga lume.”  Călin Buzea, Managing Director – Digitas Romania

Înainte de a deveni Managing Director al Digitas România, Călin a condus divizia Digitală a Publicis. El îi va raporta direct lui Teddy Dumitrescu, CEO al Publicis Groupe România:

“Grupul nostru este acum cel mai bine poziționat pentru a oferi soluții eficiente de comunicare tuturor liderilor de afaceri din România. Cum cu toții trăim o perioadă de incertitudine, industria de comunicare necesită o abordare strategică și eficientă, axată pe date. Cu Digitas, un brand global de agenții care adună toate capabilitățile sub un singur acoperiș, cred că avem totul. Suntem bucuroși să salutăm această cultură unică în grupul nostru.”  Teddy Dumitrescu, CEO – Publicis Groupe Romania

“Suntem foarte încântați că România se alătură oficial rețelei de agenții dinamice Digitas. Clienții noștri văd Digitas România ca pe o oportunitate clară de a mobiliza o rețea globală conectată, cu acces deplin la organizarea și structura Power of One a grupului PublicisJODI Robinson, CEO – Digitas America de Nord

Despre Digitas

Digitas este agenția de Connected Marketing, construită pe principiul că există modalități mai bune pentru ca brandurile să se conecteze cu oamenii. Valorificăm capabilități complete de date, tehnologie, creație, media și strategie pentru a oferi creativitate bazată pe media prin soluții conectate, care includ campanii conectate, marketing social, experiență de brand, CRM & Loyalty și Marketing Transformation. Lider in Gartner Magic Quadrant / Global Marketing Agencies timp de cinci ani consecutivi, Digitas deservește brandurile de top din lume printr-o rețea globală formată din peste 4,000 de angajați în peste 30 de țări și 50 de birouri.

Pentru mai multe informații, vizitați www.digitas.com

Despre Publicis Groupe – The Power of One.

Publicis Groupe [Euronext Paris FR0000130577, CAC 40] este lider mondial în comunicare.

Publicis Groupe România, prezent de 25 ani pe piața locală, este cel mai mare grup de marketing, comunicare și transformare digitală din România, având la bază sinergia dintre Creativitate și Tehnologie. Grupul oferă clienților acces la cele mai avansate Servicii și Instrumente de lucru, concentrate în patru arii de expertiză: Comunicare, Media, Data și Tehnologie. Cu o expertiză solidă în toate verticalele de business relevante, Publicis Groupe România asigură, prin modelul său de business – Power Of One – un Management fluid al Resurselor și Competențelor alocate fiecărui Client în parte.

În portofoliul Publicis Groupe România se află unele dintre cele mai puternice agenții de marketing și comunicare din lume: Publicis, Leo Burnett, Saatchi&Saatchi+The Geeks, MSL The Practice, Zenith, Starcom și Spark Foundry.

www.publicisgroupe.com | Twitter:@PublicisGroupe | Facebook | LinkedIn | YouTube | Viva la Difference!

Contact team: romania@digitas.com

 

 

 

As you see here, illicit agree to the Terms of able to give you solid. viagra price Priapism is a medical emergency with the potential on rare occasions for irreversible injury to the penis.